După înfrângerea la scor de neprezentare cu Fenerbahce, Dan Petrescu a obținut un succes extrem de important. Fără Alibec și Lung Jr (ambii accidentați), dar cu Săpunaru integralist, formația românului a avut foarte mult noroc. La ultima fază a meciului, în minutul 90+3, oaspeții au dat lovitura prin Demirok.
Partida a fost una echilibrată, cu gazdele având o posesie mai mare, dar raportul ocaziilor mari de poartă a fost unul echilibrat. Ca atare, un rezultat de egalitate părea să mulțumească ambele formații, dar trupa lui "Super Dan" a dat lovitura în prelungiri.
Grație acestui succes, formația lui Dan Petrescu s-a îndepărtat de locurile retrogradante, fiind la trei puncte de Genclerbirligi (prima care retrogradează, în acest moment).
Fotbal
Procurorii cer 10 luni de închisoare și amendă pentru Benzema! Când va fi dată sentința
21/10/2021 LA 11:26
Ziua de azi e una importantă pentru tehnicienii români din Turcia. După victoria lui Dan Petrescu, Mariuș Șumudică speră și el la un rezultat pozitiv, dar misiunea lui pare imposibilă. Rizespor se deplasează la Istanbul, pentru duelul cu Fenerbahce, formația văzută de cei mai mulți specialiști principala favorită la titlu.
UEFA Europa Conference League
CFR, neputincioasă cu AZ Alkmaar! Ardelenii au pierdut acasă, dar păstrează șanse de calificare
21/10/2021 LA 11:01
Fotbal
Dezvăluirile lui Valbuena despre Benzema, în prima zi a procesului de șantaj
21/10/2021 LA 09:40