După înfrângerea la scor de neprezentare cu Fenerbahce, Dan Petrescu a obținut un succes extrem de important. Fără Alibec și Lung Jr (ambii accidentați), dar cu Săpunaru integralist, formația românului a avut foarte mult noroc. La ultima fază a meciului, în minutul 90+3, oaspeții au dat lovitura prin Demirok.
Partida a fost una echilibrată, cu gazdele având o posesie mai mare, dar raportul ocaziilor mari de poartă a fost unul echilibrat. Ca atare, un rezultat de egalitate părea să mulțumească ambele formații, dar trupa lui "Super Dan" a dat lovitura în prelungiri.
Grație acestui succes, formația lui Dan Petrescu s-a îndepărtat de locurile retrogradante, fiind la trei puncte de Genclerbirligi (prima care retrogradează, în acest moment).
Romanian Liga I
CFR Cluj are un nou obiectiv după calificarea în sferturile Cupei României! Anunțul lui Dan Petrescu
ACUM 7 ORE
Ziua de azi e una importantă pentru tehnicienii români din Turcia. După victoria lui Dan Petrescu, Mariuș Șumudică speră și el la un rezultat pozitiv, dar misiunea lui pare imposibilă. Rizespor se deplasează la Istanbul, pentru duelul cu Fenerbahce, formația văzută de cei mai mulți specialiști principala favorită la titlu.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Hermannstadt! "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"
30/11/2022 LA 21:29
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50