După înfrângerea la scor de neprezentare cu Fenerbahce, Dan Petrescu a obținut un succes extrem de important. Fără Alibec și Lung Jr (ambii accidentați), dar cu Săpunaru integralist, formația românului a avut foarte mult noroc. La ultima fază a meciului, în minutul 90+3, oaspeții au dat lovitura prin Demirok.

Partida a fost una echilibrată, cu gazdele având o posesie mai mare, dar raportul ocaziilor mari de poartă a fost unul echilibrat. Ca atare, un rezultat de egalitate părea să mulțumească ambele formații, dar trupa lui "Super Dan" a dat lovitura în prelungiri.

Fotbal
Dan Petrescu, taxat dur după ce a fost demis de la Kayserispor: "A găsit ceea ce și-a căutat"
ACUM 3 ORE

Grație acestui succes, formația lui Dan Petrescu s-a îndepărtat de locurile retrogradante, fiind la trei puncte de Genclerbirligi (prima care retrogradează, în acest moment).

Ziua de azi e una importantă pentru tehnicienii români din Turcia. După victoria lui Dan Petrescu, Mariuș Șumudică speră și el la un rezultat pozitiv, dar misiunea lui pare imposibilă. Rizespor se deplasează la Istanbul, pentru duelul cu Fenerbahce, formația văzută de cei mai mulți specialiști principala favorită la titlu.

Turkish Süper Lig
Reacția lui Șumudică după demiterea lui Dan Petrescu de la Kayseri: "În Turcia e greu să antrenezi"
ACUM 8 ORE
Fotbal
Și-a forțat Dan Petrescu plecarea? Șansa uriașă pe care o are: Neil Lennon, demis de la Celtic
ACUM 11 ORE