Articol scris de Viviana Moraru
Fostul fotbalist, acum în vârstă de 46 de ani, a lansat un apel de urgență și încurajează oamenii să doneze prin intermediul Fondului său din cadrul UNICEF, pentru a sprijini copiii afectați de războiul din Ucraina. Surse apropiate familiei Beckham susțin faptul că Victoria și David au donat peste un milion de euro pentru această cauză umanitară.
The Emirates FA Cup
Jurgen Klopp, nemulțumit după finala FA Cup: "Nu o să înțeleg niciodată asta"
ACUM O ORĂ
David Beckham a fost ambasador în cadrul UNICEF timp de 17 ani, creându-și propriul Fond în cadrul organizației. Astfel, fostul internațional englez sprijină copiii din întreaga lume prin proiectele pe care le dezvoltă în cadrul Fondului său, strângând milioane de euro pentru a le veni în ajutor.

Beckham, marcat de situația din Ucraina

Într-o postare pe Instagram, David Beckham a mărturisit faptul că este profund marcat de evenimentele ce se desfășoară în Ucraina: ''La fel ca voi, am urmărit situația din Ucraina desfășurându-se cu groază și neîncredere. Mame forțate să fugă cu copiii lor. Familii sfâșiate. Copii luați din paturile lor pentru a deveni refugiați peste noapte'', a declarat David.
În continuare, acesta se simte norocos că are familia în siguranță, aproape, însă totodată se simte neputincios că nu poate ajuta cu mai mult oamenii afectați de război: '' Cu familia în siguranță în jurul meu, am simțit neputința pe care o împărtășim cu toții atunci când ne confruntăm cu scene de disperare."
Fostul fotbalist a cerut ajutorul oamenilor din întreaga lume să doneze în cadrul organizației UNICEF, pentru a ajuta familiile afectate de războiul dintre Rusia și Ucraina: ''Vă rog, alăturați-vă mie în a sprijini UNICEF în activitatea sa vitală pe teren și donați ceea ce puteți.''
Fotbal
Finală greu de anticipat în UEFA Europa League - detalii, cote pariuri și ponturi
ACUM O ORĂ
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM O ORĂ