Conform voetbal24.be, românul de 23 de ani este în continuare în atenția lui Brugge, formație care l-a dorit și în iarnă. Oficialii clubului au făcut, potrivit sursei citate, o ofertă concretă în perioada de mercato din ianuarie, care însă a fost refuzată de Ajax.
Marin a rămas la Amsterdam, dar nu a primit deloc șanse, astfel că în ultima perioadă a devenit tot mai interesat de viitorul său. Potrivit belgienilor, Brugge îl dorește în continuare, iar mijlocașul, prin intermediul impresarului său, i-a transmis un mesaj clar conducerii lui Ajax: dacă nu va primi șanse, vrea să fie lăsat să se transfere la o echipă la care să evolueze constant.
Răspunsul lui Ajax a fost dezarmant, însă: lăncierii i-au transmis că e liber să își caute echipă, doar că pretențiile sunt foarte mari, judecând după cât de puțin a evoluat internaționalul nostru. Fosta semifinalistă de Champions League de sezonul trecut cere nu mai puțin de 15 milioane de euro în schimbul românului, o sumă pe care cu greu cineva o poate achita în actualul context.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Nu suntem Germania!" Ce a spus Rădoi înainte de meciul cu Liechtenstein: "Doar atunci aș rămâne"
13/11/2021 LA 17:05
Adus de la Standard pentru 12,5 milioane de euro, Răzvan Marin este al treilea cel mai scump jucător din istoria lui Ajax. Ca atare, oficialii "lăncierilor" țin la preț; problema nu e că doresc să își recupereze investiția, ci chiar că își doresc profit, lucru greu de realizat judecând după cât de puține șanse a primit jucătorul nostru.
Mijlocașul naționalei României are 16 meciuri în acest sezon și a oferit două pase decisive.

Răzvan Marin, despre situația sa la Ajax

În perioada de mercato din luna ianuarie, Marin s-a aflat pe lista mai multor cluburi din Europa, printre care Fiorentina și Club Brugge, însă oficialii lui Ajax au refuzat să-l cedeze.
Într-un interviu acordat recent pentru revista clubului din Amsterdam, Răzvan Marin a dezvăluit ce s-a întâmplat în perioada de transferuri și ce așteptări are în viitor.
"Am avut multe oferte tentante în această iarnă. Erau foarte bune atât pentru mine, cât şi pentru Ajax. Totuși, am văzut că Ajax nu vrea să renunţe deloc la mine și am privit acest lucru ca pe un compliment. Dacă antrenorul ar fi crezut că nu sunt deloc valoros, cu siguranță Ajax m-ar fi lăsat să plec. Din acest motiv, sper ca pe viitor să joc mai mult", a spus Răzvan Marin pentru Ajax Life.
De-a lungul carierei, Marin a mai evoluat pentru Viitorul și Standard Liege. Mijlocașul de 23 de ani a adunat și 21 de selecții la echipa națională, unde selecționerul Mirel Rădoi îl consideră în continuare o alternativă, în ciuda faptului că tânărul jucător n-a prins foarte multe minute în tricoul lui Ajax.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Mesajul lui Răzvan Marin pentru Mirel Rădoi înainte de meciurile cu Islanda și Liechtenstein
08/11/2021 LA 14:52
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Surpriză în lotul lui Rădoi pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein! Cine sunt convocații
03/11/2021 LA 10:34