Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a anunțat că pierderile suferite de forul european vor fi acoperite cu fondul de rezervă al organizaţiei, care ajunge la aproximativ 575 de milioane de euro.
„Cu siguranţă pierderile vor fi de sute de milioane de euro după amânarea Campionatului European”, a declarat Aleksander Ceferin pentru Welt Am Sonntag. Acesta a mai spus că vigilenţa de care UEFA a dat dovadă ar trebui luată ca exemplu şi de politicienii Europei.
https://i.eurosport.com/2020/03/02/2787877.jpg
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
ACUM 36 MINUTE
„Cred că Uniunea Europeană se poate inspira din abordarea noastră în ceea ce priveşte criza provocată de pandemia de coronavirus. Avem monedă unică şi frontiere deschise, dar toţi abordează problema diferit în loc să avem o abordare globală. Este păcat”, a declarat preşedintele UEFA.
UEFA a anunţat că EURO 2020 se va disputa în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. Deşi turneul era programat iniţial să se desfăşoare între 12 iunie şi 12 iulie 2020, din cauza crizei generate de pandemia de Covid-19, acesta va avea loc între 11 iunie şi 11 iulie 2021.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM O ORĂ
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
ACUM 2 ORE