Felice Mazzu avea un contract pe o perioadă nedeterminată cu Genk și va primi astfel despăgubiri între 500.000 și 600.000 de euro. Drept comparație, la Anderlecht fostul director sportiv Frank Arnesen a primit recent 600.000 de euro în timp ce antrenorul Hein Vanhaezebrouck a primit 700.000 de euro.

Bernd Storck, în negocieri cu Genk

Bernd Storck este în negocieri avansate pentru preluarea lui Genk, lucru care ar fi o veste excelentă pentru Ianis Hagi. Fostul antrenor secund de la Dortmund este un tehnician care lucrează excelent cu tinerii jucători.
Europa League
Moruțan și Cicâldău, printre cei mai buni jucători de la Galatasaray! Ce note au primit românii
ACUM O ORĂ
În vârstă de 56 de ani, Storck este mai cunoscut pentru cariera de jucător, evoluând timp de 6 sezoane la Borussia Dortmund.
Ca antrenor, și-a făcut "ucenicia" tot la clubul condus timp de 7 ani de marele Jurgen Klopp, pentru ca apoi să fie implicat în mai multe proiecte la formații de tineret. A antrenat ca principal Kazakhstan U19 și U21, Olympiacos U21 și Ungaria U20. Maghiarii au fost atât de impresionați de modul în care lucrează el cu tinerii încât în 2015 i-au propus să devină selecționerul naționalei mari, care avea nevoie de un schimb de generații.
I-a promovat pe Dominik Szoboszlai (19 ani acum) și Bence Toth (21 de ani în acest moment), dar asta după ce a obținut o calificare istorică la Euro 2016, cu vechea gardă.
"Cât timp a fost selecționer, Storck a integrat excelent fotbaliștii tineri, dar a reușit să creeze și o filosofie de joc ofensivă", nota dailynewshungary.com.
În prezent o antrenează pe Cercle Brugges, care are rezultate modeste, lucru de înțeles în contextul în care are în lot 19 jucători sub 23 de ani.
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
ACUM 2 ORE
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM 9 ORE