Felice Mazzu avea un contract pe o perioadă nedeterminată cu Genk și va primi astfel despăgubiri între 500.000 și 600.000 de euro. Drept comparație, la Anderlecht fostul director sportiv Frank Arnesen a primit recent 600.000 de euro în timp ce antrenorul Hein Vanhaezebrouck a primit 700.000 de euro.

Bernd Storck, în negocieri cu Genk

Bernd Storck este în negocieri avansate pentru preluarea lui Genk, lucru care ar fi o veste excelentă pentru Ianis Hagi. Fostul antrenor secund de la Dortmund este un tehnician care lucrează excelent cu tinerii jucători.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 4 ORE
În vârstă de 56 de ani, Storck este mai cunoscut pentru cariera de jucător, evoluând timp de 6 sezoane la Borussia Dortmund.
Ca antrenor, și-a făcut "ucenicia" tot la clubul condus timp de 7 ani de marele Jurgen Klopp, pentru ca apoi să fie implicat în mai multe proiecte la formații de tineret. A antrenat ca principal Kazakhstan U19 și U21, Olympiacos U21 și Ungaria U20. Maghiarii au fost atât de impresionați de modul în care lucrează el cu tinerii încât în 2015 i-au propus să devină selecționerul naționalei mari, care avea nevoie de un schimb de generații.
I-a promovat pe Dominik Szoboszlai (19 ani acum) și Bence Toth (21 de ani în acest moment), dar asta după ce a obținut o calificare istorică la Euro 2016, cu vechea gardă.
"Cât timp a fost selecționer, Storck a integrat excelent fotbaliștii tineri, dar a reușit să creeze și o filosofie de joc ofensivă", nota dailynewshungary.com.
În prezent o antrenează pe Cercle Brugges, care are rezultate modeste, lucru de înțeles în contextul în care are în lot 19 jucători sub 23 de ani.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 11 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 12 ORE