Marius Șumudică traversează una dintre cele mai bune perioade din cariera de antrenor. Gaziantep este revelația sezonului în Turcia, aflându-se pe poziția a 3-a, la numai 2 puncte în spatele celor de la Galatasaray. Echipa lui Șumudică are un singur eșec în acest sezon (1-3 cu Galatasaray), iar pe finalul sezonului precedent nu a fost învinsă niciodată.
Gsp.ro notează că într-un top al celor mai bune formații din Europa post-pandemie, Gaziantep ar fi pe poziția a 4-a, doar Milan, Bayern Munchen și Atletico Madrid având un bilanț mai bun începând cu reluarea fotbalului de după pauza generată de criza de Covid-19 și până în acest moment.
https://i.eurosport.com/2020/12/13/2954981.png
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 16 MINUTE

Echipa lui Șumudică, peste Real, Barcelona, City sau PSG

În realizarea acestui top, s-au luat în calcul doar meciurile jucate pe plan intern de către formațiile din cele mai importante campionate ale Europei. De la reluarea competițiilor în iunie, Gaziantep a disputat 22 de meciuri oficiale, având un bilanț de 10 victorii, 11 egaluri și o singură înfrângere. În plus, formația antrenată de Șumudică a marcat în toate aceste 22 de meciuri.
În spatele celor de la Gaziantep din acest top se află formații importante precum Inter, Liverpool, Lyon sau Red Bull Leipzig. Barcelona, Real Madrid, Manchester City sau PSG nici măcar nu intră în primele 10 formații, ceea ce evidențiză și mai mult parcursul excelent al formației lui Șumudică.
Gaziantep a ajuns la 4 victorii consecutive în Superlig, iar seria s-ar putea prelungi. Pe 2 ianuarie, echipa pregătită de Șumudică va juca pe terenul penultimei clasate, Erzurum BB.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 8 ORE
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 8 ORE