Marius Șumudică s-a plâns în ultima perioadă de lipsa transferurilor efectuate la Gaziantep. Echipa pe care o antrenează nu a reușit să bifeze în noul sezon nicio victorie, iar tehnicianul român a motivate lipsa rezultatelor cu faptul că șefii turci nu au făcut nicio investiție în această fereastră de mercato. Cu doar câteva ore înainte de încheierea perioadei de transferuri, turcii par că s-au pus pe treabă.
După ce a terminat pe locul 8 sezonul trecut, Gaziantep a făcut în noul sezon trei egaluri şi a pierdut cu Galatasaray.În plus,Denis Alibec, atacantul pentru care Șumudică a insistat cel mai mult, a ajuns până la urmă la Kayserispor, fosta sa echipă. Acum, se pare că unele probleme ale lui Șumudică s-au rezolvat, asta pentru că turcii l-au adus la echipă pe belgianul Kevin Mirallas, care a evoluat de-a lungul timpului la Olympiacos, Everton, Fiorentina, Standard și Saint-Etienne, în sezonul trecut el fiind legitimat la Antwerp.

Kevin Mirallas a ajuns sub comanda lui Marius Șumudică

Turkish Süper Lig
Marius Șumudică, OUT de la Yeni Malatyaspor! Decizia turcilor după eșecul cu Goztepe
14/01/2022 LA 20:47
Kevin Mirallas, în vârstă de 33 de ani, este un nume sonor, care a jucat în cele mai tari campionate din lume şi are 60 de selecţii în naţionala Belgiei. Atacantul dreapta a ajuns la Gaziantep liber de contract. În ultimele ore disponibile pentru transferuri a ajuns la Gaziantep și Nouha Dicko, fostul jucător al celor de la Hull City.
Atacantul în vârstă de 28 de ani a adunat cele mai multe meciuri la Wolverhampton, 108, pentru care a marcat 35 de goluri. În CV-ul său mai apar echipe precut Blackpool, Vitesse şi Wigan. Sâmbătă, oficialii clubului Gaziantep au avut o ședință de urgență în care au vorbit despre viitorul lui Șumudică la club. Până la urmă, aceștia s-au hotărât să-i mai ofere o șansă tehnicianului român și vor să-l susțină, iată, cu transferuri pe care Șumudică le-a cerut în tot acest timp.
Romanian Liga I
Două variante de lux pentru Budescu după despărțirea de FCSB: Dan Petrescu și Șumudică
03/01/2022 LA 06:00
Turkish Süper Lig
Încă o înfrângere pentru Șumudică în Turcia! Echipa lui a pierdut cu Fenerbahce și e pe ultimul loc
26/12/2021 LA 18:19