Marius Șumudică a rămas fără angajament după ce a fost demis de la CFR Cluj și nu s-a grăbit să semneze cu o altă echipă, preferând să aștepte o ofertă din Turcia, campionat unde a antrenat cu succes în anii precedenți.
Încă de ieri, presa de pe Bosfor a anunțat că românul s-a înțeles cu oficialii celor de la Yeni Malatyaspor, echipă aflată pe locul 17 în campionat, cu numai 6 puncte după 8 etape. Gruparea turcă s-a despărțit recent de antrenorul Irfan Buz, după o serie de 5 înfrângeri consecutive.
CITEȘTE ȘI:
Liga Campionilor UEFA
A plouat cu goluri și recorduri la Atletico Madrid – Liverpool. Mo Salah a scris o pagină de istorie
ACUM 41 MINUTE
NEWCASTLE, NOUL PSG! SUPER-ANTRENOR, DE SĂPTĂMÂNA VIITOARE ȘI DOUĂ TRANSFERURI STELARE, ÎN IARNĂ. PLANUL ARABILOR

Șumudică a semnat cu Yeni Malatyaspor

Astăzi, informația a devenit oficială, tehnicianul nostru semnând un contract până la finalul stagiunii, cu un obiectiv clar: salvarea de la retrogradare. Yeni Malatyaspor devine astfel a 4-a echipă din Turcia antrenată de Șumudică, după Kayserispor, Gaziantep și Rizespor.
"Clubul nostru a ajuns la un acord cu Marius Şumudică până la finalul sezonului. Îi urăm bun venit lui Șumudică și echipei lui tehnice şi le dorim succes", se arată pe contul pe Instagram al turcilor.
Noua formație a lui Șumudică joacă în prima ligă turcă de 5 sezoane și a terminat ultimele 2 sezoane pe locurile 16, respectiv 15. Yeni Malatyaspor are o valoare a lotului de 27,8 milioane de €, cel mai bine cotat jucător fiind atacantul Mounir Chouiar (6 milioane de €), care are doar 22 de ani și care a jucat la toate naționalele de juniori și tineret ale Franței. Totuși, acesta nu este jucătorul formației Malatyaspor, el fiind împrumutat de Dijon pentru acest sezon.
Liga Campionilor UEFA
Eroul lui Manchester City la Brugge a jucat două partide în decurs de câteva ore în urmă cu 3 zile
ACUM O ORĂ
Premier League
Cluburile din Premier League au votat pentru blocarea acordurilor de sponsorizare de la Newcastle
ACUM 2 ORE