Șumudică a ajuns în această vară în Turcia, unde în trecut o mai antrenase pe Kayserispor. Fostul jucător și antrenor al Rapidului a semnat prelungirea contractului cu Gaziantep până în 2021. În acest moment, formația turcă ocupă locul 10 în campionat, iar cea mai importantă victorie rămâne cea contra lui Besiktas (3-2) din etapa a patra. În afară de înfrângerea din debutul sezonului cu Fenerbahce (5-0), echipa lui Șumudică a înscris cel puțin un gol în fiecare etapă.
https://i.eurosport.com/2019/10/28/2705350.jpg
Sursa: facebook.com/gaziantepfk/
Romanian Liga I
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
24/09/2021 LA 20:38

Șumudică: "Mă simt mândru în Turcia!"

Marius Șumudică a vorbit despre decizia sa de a rămâne în Turcia, deși a primit oferte și din Arabia Saudită, unde a mai antrenat în două rânduri:
Am avut ofertă să revin în Golf acum două săptămâni, dar nu am vrut. Am un nume bun acolo și nu aveam niciun fel de problemă să mă duc. Am decis să rămân aici pentru că îmi place Turcia ca și campionat, suporteri, presă. Aici trăiești fotbal, simți că ești antrenor. Săptămâna trecută au venit bașkanii de la Gaziantep și mi-au propus un nou contract, în condiții financiare bune, așa că am acceptat. Mă simt și eu mândru, mai ales că sunt singurul antrenor român din primele trei ligi ale Turciei.
De-a lungul carierei, Marius Șumudică s-a mai aflat pe banca mai multor echipe, printre care Rapid, Astra Giurgiu, FC Vaslui și Kayserispor. Șumudică are două trofee în palmaresul de antrenor, ambele câștigate cu Astra Giurgiu: campionatul și Supercupa României în sezonul 2015/2016.
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
17/09/2021 LA 04:20
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit de lotul CFR-ului! Ce a declarat înainte de reluarea Ligii 1
06/09/2021 LA 19:36