UPDATE: În ziua în care a împlinit 50 de ani, Șumudică s-a despărțit de Rizespor, cum anunțase de aseară. Clubul a confirmat oficial rezilierea contractului.
"Ne-am despărțit de Marius Ninel Șumudică. Contractul a fost reziliat de comun acord cu antrenorul român. Dorim să îi mulțumim domnului Șumudică pentru activitatea sa și îi urăm mult succes în următoarea sa experiență", a scris Rizespor, pe Twitter.
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 14 MINUTE
Știrea inițială
Formația turcă n-a reușit să câștige vreun meci de când a fost preluată de antrenorul român, iar "Șumi" pare hotărât să-și dea demisia. El se află la cea de-a 3-a experiență în Turcia, după cele de la Kayserispor și Gaziantep, unde s-a descurcat excelent. La Rizespor, însă, a pierdut vestiarul, lucru pe care singur l-a recunoscut.
"Cert e că există un conflict între mine și jucători. Am și probleme de sănătate din cauza stresului. M-am îmbolnăvit. Pentru prima dată în 20 de ani nu am reușit să aduc un plus unei echipe, e vina mea. Suntem la capătul drumului, iar eu nu vreau să-mi pierd viața pe bancă", a spus Șumudică pentru Gazeta Sporturilor.

Turcii anunță că Șumudică se desparte azi de Rizespor

Hasan Yavuz Bakir, vicepreședintele clubului, a dezvăluit în presa turcă faptul că Șumi s-a întâlnit aseară cu președintele clubului. Astăzi urmează o ședință și, după toate probabilitățile, se va semna rezilierea contractului pe cale amiabilă.
"Din păcate, nu am putut realiza ceea ce ne-am dorit cu antrenorul nostru. Uneori se întâmplă. Aseară, după meciul Kayserispor, a făcut o cerere pentru o întâlnire. S-a întâlnit deja cu președintele nostru. Vom lua decizia finală în ședința care va avea loc astăzi", a spus Bakir pentru Hurriyet.
Fanatik.com.tr anunță că Rizespor s-a mișcat extrem de repede și i-a găsit deja înlocuitor. Okan Buruk, fostul mare jucător al lui Galatasaray, Inter sau Beșiktaș este alesul conducerii. Acesta și-a dat demisia în urmă cu puțin timp de la campioana Istanbul Bașakșehir și anunțase că nu ia în calcul să preia vreo echipă până în vară. "Am nevoie să mă odihnesc, alături de familie", a spus tehnicianul de 47 de ani. Se pare, însă, că oficialii lui Rizespor l-au contactat deja și primele discuții au fost încurajatoare în perspectiva venirii în locul lui Șumudică.
Șumudică o lasă pe Rizespor pe locul 16, la doar două puncte peste prima formație care va lua drumul ligii secunde turce. Teoretic, având în vedere valoarea lotului, nu ar trebui să existe emoții mari privind retrogradarea.
Cupa Mondială FIFA
Zlatko Dalic, discurs plin de patriotism, după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială
ACUM 20 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Neymar a dat de înțeles că s-ar putea retrage de la națională! Ce a spus după eșecul contra Croației
ACUM O ORĂ