Liber de contract după ce a plecat de la Rizespor, numele lui Marius Șumudică a fost vehiculat la mai multe echipe, inclusiv Dinamo și Rapid.

Șumudică, cap de listă la Jagellonia

Potrivit presei din Polonia însă, antrenorul român e principalul favorit să o preia pe Jagellonia, echipă la care evoluează fostul fotbalist al Viitorului, internaționalul român, Bogdan Țîru. Fundașul are 2 selecții la echipa națională a României. Jagellonia este echipa de care aparține și Juan Camara, fotbalistul împrumutat la Universitatea Craiova.
Liga Campionilor UEFA
Ciao, Barça! Griezmann, reîncărcat! ": <Micul Prinț> este un <Dragon>!"
ACUM 39 MINUTE
Poinformowani.pl scrie că Marius Șumudică este prima opțiune a polonezilor, iar dacă nu se vor înțelege cu antrenorul român, vor încerca să-l aducă pe Rafal Grzyb, fost antrenor al Legiei Varșovia.
Nu doar pe banca tehnică face schimbări Jagellonia. Polonezii au realizat și un transfer și l-au adus la echipă pe Konrad Wrzesinski, un atacant care a jucat ultima dată la Kairat.

Jagellonia, formă slabă și aproape de retrogradare

Formația poloneză nu traversează deloc o formă bună. Jagellonia se află pe locul 13 cu 25 de puncte după 22 de etape.
Curios este faptul că Marius Șumudică ar fi abia al patrulea antrenor străin din istoria clubului, după lituanianul Algimantas Liubinskas, ucrainianul Yuri Shatalov şi bulgarul Ivaylo Petev.
Premier League
Chelsea transferă un maghiar pe o sumă impresionantă! Attila Szalai, cel mai scump ungur din istorie
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Klopp, dat pe spate de evoluția lui Liverpool cu Milan: "Simt o mare mândrie". Cei doi remarcați
ACUM 2 ORE