Înaintea acestui meci, cu 20 de etape trecut, Rizespor se afla pe locul 12 în campionatul Turciei, cu 12 de puncte iar noua echipă a lui Șumudică a remizat etapa trecută, 1-1 cu campioana Istanbul Basaksehir. De cealalată parte Fener venea de pe locul trei, cu 42 de puncte.
Trebuie menționat că situația lui Șumudică a fost una extrem de ingrată. Pentru meciul cu Fener, Șumudică nu a avut la dispoziție 12 jucători din cauza focarului de COVID-19 de la echipă.
Au lipsit Loic Remy, Milan Skoda, Montassar Talbi, Tunay Torun, Fernando Andrade, Erik Sabo, Kemal Rüzgar, Selim Ay, İsmail Köybaşı, Mithat Pala și Alberk Koç în timp ce căpitanul Abudllah Durak a fost suspendat.
Cupa Mondială FIFA
Neymar a dat de înțeles că s-ar putea retrage de la națională! Ce a spus după eșecul contra Croației
ACUM 42 MINUTE

Fenerbahce - Rizespor 1-0. Autogolul lui Akkan, decisiv

Fener a fost echipa care a dominat constant partida, însă cu toate acestea, gazdele nu au reușit să marcheze în poarta lui Rizespor.
În cele din urmă, noua echipă a lui Mesut Ozil, cel care a stat în tribune, a beneficiat de autogolul din minutul 46 al lui Gokhan Akkan.
Rizespor nu a reușit să fie periculoasă nici după primirea golului iar după ce Baiano Fabricio a primit al doilea galben în minutul 86, soarta meciului a fost pecetluită.
Așadar Fenerbahce urcă temporar pe primul loc în Turcia după acest succes, fiind la un punct distanță de Besiktas, care nu a jucat încă. Rizespor rămâne pe locul 13, însă distanța față de zona retrogradării ar putea ajunge la doar trei puncte dacă Genclerbirligi își va câștiga meciul din această etapă.
Cupa Mondială FIFA
Croația a reușit imposibilul în fața Braziliei! Nicio echipă nu a mai izbutit asta la Cupa Mondială
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Casemiro, dezamăgit după eliminarea de la Cupa Mondială! "Toate înfrângerile dor, mai ales când"...
ACUM O ORĂ