Înaintea acestui meci, cu 20 de etape trecut, Rizespor se afla pe locul 12 în campionatul Turciei, cu 12 de puncte iar noua echipă a lui Șumudică a remizat etapa trecută, 1-1 cu campioana Istanbul Basaksehir. De cealalată parte Fener venea de pe locul trei, cu 42 de puncte.

Trebuie menționat că situația lui Șumudică a fost una extrem de ingrată. Pentru meciul cu Fener, Șumudică nu a avut la dispoziție 12 jucători din cauza focarului de COVID-19 de la echipă.

Premier League
”Țin constant legătura cu el!” Solskjaer a vorbit despre un posibil transfer al lui Haaland
ACUM 44 MINUTE

Au lipsit Loic Remy, Milan Skoda, Montassar Talbi, Tunay Torun, Fernando Andrade, Erik Sabo, Kemal Rüzgar, Selim Ay, İsmail Köybaşı, Mithat Pala și Alberk Koç în timp ce căpitanul Abudllah Durak a fost suspendat.

Fenerbahce - Rizespor 1-0. Autogolul lui Akkan, decisiv

Fener a fost echipa care a dominat constant partida, însă cu toate acestea, gazdele nu au reușit să marcheze în poarta lui Rizespor.

În cele din urmă, noua echipă a lui Mesut Ozil, cel care a stat în tribune, a beneficiat de autogolul din minutul 46 al lui Gokhan Akkan.

Rizespor nu a reușit să fie periculoasă nici după primirea golului iar după ce Baiano Fabricio a primit al doilea galben în minutul 86, soarta meciului a fost pecetluită.

Așadar Fenerbahce urcă temporar pe primul loc în Turcia după acest succes, fiind la un punct distanță de Besiktas, care nu a jucat încă. Rizespor rămâne pe locul 13, însă distanța față de zona retrogradării ar putea ajunge la doar trei puncte dacă Genclerbirligi își va câștiga meciul din această etapă.

Premier League
Mane admite că Liverpool nu mai are șanse la titlu, dar "cormoranii" au un nou obiectiv
ACUM O ORĂ
Premier League
”Abuzurile online asupra jucătorilor vor distruge fotbalul!” Mesajul tranșant transmis de Xhaka
ACUM 2 ORE