De peste o lună, Europa se confruntă cu o adevărată pandemie, cifrele arătând cât de periculos este virusul. Epicentrul inițial a fost reprezentat de China, Wuhan fiind cel mai afectat oraș din acest punct de vedere, încă din noiembrie anul trecut.
Mulți oameni care au părăsit orașul asiatic au dus microbul cu ei în țările de destinație, iar Marius Șumudică e convins că a fost bolnav de coronavirus înainte de Crăciun. Tehnicianul a descris simptomele, dar până în urmă cu o lună, când a început să fie mult mai informat de COVID-19 prin intermediul media, a crezut că a fost o simplă gripă puternică.
"Cred că am avut coronavirus în decembrie Știu tot ce mi s-a întâmplat, au fost exact simptomele acestui virus. Am avut o pneumonie care m-a ținut peste două săptămâni. N-aveam gust, n-aveam miros, am pățit exact ce spun epidemiologii. A avut tot staff-ul, au avut și unii jucători. Am luat virusul și ușor-ușor am dat la tot staff-ul", a spus Șumudică, la Pro X.
Fotbal
Fotbalistul care l-a urât pe Zidane cu toată ființa: "Am mers în baie și am fumat 250 de țigări!"
11/04/2020 LA 09:32
Din fericire, în acest moment atât tehnicianul român, cât și toți jucătorii și staff-ul formației turce sunt în afara oricărui pericol, simptomele trecând de la finalul anului trecut.

Și Zverev crede că a avut coronavirus

Alexander Zverev, ocupantul locului 7 ATP, a dezvăluit că are impresia că a fost printre primii europeni care au luat coronavirus.
Ocupantul locului 7 ATP, Alexander Zverev, a realizat, de când a rămas acasă, că e posibil să fi avut coronavirus în perioada când a evoluat la Australian Open. Pe contul personal de Instagram, germanul a vorbit cu bunul lui prieten, Oliver Pocher, despre faptul că știe care sunt simptomele noului coronavirus întrucât el însuși a experimentat. Interesant este că Zverev a avut toate acele simptome încă de la începutul lui 2020, dar crede că a luat virusul de la sfârșitul lui 2019.
"Prietena mea, Brenda, și cu mine am fost în China pe 28 decembrie. Nu-ți poți imagina cum am tușit pentru o lună în Australia mai apoi. Am avut febră pentru două sau trei zile și am tușit pentru cinci sau șase ore. Brenda a pățit la fel. Nu am știut ce se petrece cu noi, dar acum realizez…"
Zverev a conștientizat că nu e vorba despre o răceală oarecare: “Era o tuse pe care nu am mai avut-o niciodată. Nu mă durea nimic, dar tușeam non-stop pentru zece secunde”. Niciun simptom nu l-a oprit pe german din a ajunge în prima lui semifinală de Grand Slam, acolo unde a fost oprit de Dominic Thiem. Austriacul avea mai apoi să cedeze în cinci seturi strânse în fața lui Novak Djokovic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Acuze incredibile: Neymar, "vânat" pentru a rata Campionatul Mondial
ACUM 9 MINUTE
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM O ORĂ