Gaziantep s-a impus pe terenul celor de la Kasimpasa cu 4-0 și a urcat pe poziția a 4-a în clasament, la numai 3 puncte distanță de liderul Alanyaspor, formație cu care va da piept peste doar 4 zile, pe 27 decembrie. Alexandru Maxim a marcat ambele goluri din prima repriză ale celor de la Gaziantep, formație antrenată de Marius Șumudică, pe terenul lui Kasimpasa, într-un meci contând pentru etapa a 14-a din Superliga Turcă.
Alex Maxim a deschis scorul din penalty în minutul 9, tot el făcând și dubla în minutul 25 al partidei, stabilind scorul primei reprize. În cea de-a doua parte au mai înscris Jefferson și Demir în minutul 57, respectiv 79. Gaziantep ocupă acum locul 4 în clasament, la două puncte distanță de Fenerbahce, care însă are un meci în plus față de echipa lui Șumudică.

Marius Șumudică, în al nouălea cer după victoria cu Kasimpasa

Turkish Süper Lig
Marius Șumudică a făcut spectacol în tribune după eliminare! Cum a fost văzut antrenorul
ACUM 9 ORE
La finalul partidei, Șumudică nu s-a ferit să vorbească despre jocul perfect făcut de elevii săi: "Mereu îmi respect adversarul, dar astăzi a fost o singură echipă pe teren, Gaziantep. Suntem pe un drum bun, avem 24 de puncte. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Deocamdată nu am realizat nimic, nu am câștigat nimic. Azi vom sărbători victoria, iar de mâine pregătim meciul următor, cu Alanyaspor", a spus Șumudică, citat de Sondakikturk.
Șumudică a avut și un motiv de supărare, după ce a primit un cartonaș galben: "În fiecare meci primesc câte un cartonaș galben, deja a devenit o rutină. Astăzi am primit cartonașul total nemeritat. Eu le-am transmis ceva jucătorilor, el a venit și mi-a arătat cartonașul galben. Deja a devenit o obișnuință", a mai spus Șumudică.
Turkish Süper Lig
Galatasaray, doar o remiză cu echipa lui Șumudică! Antrenorul a fost eliminat, Moruțan doar rezervă
ACUM 11 ORE
Turkish Süper Lig
Șumudică, declarații dure înainte de meciul cu Galatasaray! Ce îl nemulțumește în Turcia
24/11/2021 LA 18:00