Gaziantep s-a impus pe terenul celor de la Kasimpasa cu 4-0 și a urcat pe poziția a 4-a în clasament, la numai 3 puncte distanță de liderul Alanyaspor, formație cu care va da piept peste doar 4 zile, pe 27 decembrie. Alexandru Maxim a marcat ambele goluri din prima repriză ale celor de la Gaziantep, formație antrenată de Marius Șumudică, pe terenul lui Kasimpasa, într-un meci contând pentru etapa a 14-a din Superliga Turcă.
Alex Maxim a deschis scorul din penalty în minutul 9, tot el făcând și dubla în minutul 25 al partidei, stabilind scorul primei reprize. În cea de-a doua parte au mai înscris Jefferson și Demir în minutul 57, respectiv 79. Gaziantep ocupă acum locul 4 în clasament, la două puncte distanță de Fenerbahce, care însă are un meci în plus față de echipa lui Șumudică.

Marius Șumudică, în al nouălea cer după victoria cu Kasimpasa

Fotbal
Marius Șumudică, pe lista unui club important din Turcia! Prima reacție a antrenorului
26/10/2022 LA 16:30
La finalul partidei, Șumudică nu s-a ferit să vorbească despre jocul perfect făcut de elevii săi: "Mereu îmi respect adversarul, dar astăzi a fost o singură echipă pe teren, Gaziantep. Suntem pe un drum bun, avem 24 de puncte. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Deocamdată nu am realizat nimic, nu am câștigat nimic. Azi vom sărbători victoria, iar de mâine pregătim meciul următor, cu Alanyaspor", a spus Șumudică, citat de Sondakikturk.
Șumudică a avut și un motiv de supărare, după ce a primit un cartonaș galben: "În fiecare meci primesc câte un cartonaș galben, deja a devenit o rutină. Astăzi am primit cartonașul total nemeritat. Eu le-am transmis ceva jucătorilor, el a venit și mi-a arătat cartonașul galben. Deja a devenit o obișnuință", a mai spus Șumudică.
Fotbal
Marius Șumudică laudă prestațiile lui Alibec. "Este printre cei mai buni atacanți cu care am lucrat"
24/10/2022 LA 10:02
Romanian Liga I
Șumudică intervine în conflictul de la CFR Cluj. Sfat pentru Dan Petrescu: "Cum să lucrez cu el?!"
20/09/2022 LA 18:44