Marius Șumudică a intrat într-o dispută cu oficialii lui Gaziantep în ultimele zile și totul a dus în cele din urmă la încetarea colaborării antrenorului român cu echipa din Turcia. Antrenorul român nu a oferit deocamdată prea multe detalii despre despărțire, menționând că va spune mai multe după ce toate actele vor fi semnate.
Imediat după ce clubul a anunțat oficial despărțirea de antrenorul român, în presa turcă a apărut și o declarație a guvernatorului local, Davut Gul, care poate duce la ideea că politicul s-a implicat oarecum în îndepărtarea lui Șumudică de la cârma lui Gaziantep.
"Nimeni nu e mai mare ca Gaziantep! Scopul principal al tuturor instituțiilor și organizațiilor este să crească brandul Gaziantep în beneficiul cetățenilor noștri. Indiferent de instrumentele folosite, tot ce contează este Gaziantep. Nimeni nu e mai mare ca Gaziantep! Iar conducerea din Gaziantep este singura care are putere de decizie.", a declarat Davut Gul, citat de digisport.ro.
Turkish Süper Lig
Alex Maxim, meci uriaș contra Galatei! Românul, gol și două assist-uri în victoria lui Gaziantep
20/03/2022 LA 15:11

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Marius Șumudică, după despărțirea de Gaziantep: "Sunt ușurat"

Antrenorul român s-a declarat mai degrabă "ușurat" decât dezamăgit după decizia de astăzi și a spus că va oferi mai multe detalii după ce va reveni în România. Conform spuselor sale, Șumudică urmează să se întoarcă mâine în țară, după ce dimineață se vor definitiva aspectele financiare ale despărțirii.
"Nu s-a întâmplat nimic. Am reziliat de comun acord.Sunt niște lucruri despre care nu pot să vorbesc până nu închei tot ceea ce am de încheiat din punct de vedere financiar. Dimineață vom încheia definitiv conturile și apoi îmi voi spune ofurile. Nu vreau să vorbesc acum pentru a nu se interpreta.", a declarat Șumudică prin intermediul unei intervenții telefonice la Digi Sport.
Cel mai probabil, Șumudică va antrena în perioada următoare în Arabia Saudită, acolo de unde are o ofertă clară de la Al Shabab, formație pe care a mai pregătit-o și în trecut.
Turkish Süper Lig
Alexandru Maxim, de neoprit în Turcia: dublă pentru Gaziantep cu Hatayspor! Ce notă a primit românul
07/03/2022 LA 20:49
Turkish Süper Lig
Alexandru Maxim, un nou gol în Turcia! Reușita românului a adus cele trei puncte pentru Gaziantep
26/12/2021 LA 12:57