Marius Șumudică a intrat într-o dispută cu oficialii lui Gaziantep în ultimele zile și totul a dus în cele din urmă la încetarea colaborării antrenorului român cu echipa din Turcia. Antrenorul român nu a oferit deocamdată prea multe detalii despre despărțire, menționând că va spune mai multe după ce toate actele vor fi semnate.
Imediat după ce clubul a anunțat oficial despărțirea de antrenorul român, în presa turcă a apărut și o declarație a guvernatorului local, Davut Gul, care poate duce la ideea că politicul s-a implicat oarecum în îndepărtarea lui Șumudică de la cârma lui Gaziantep.
"Nimeni nu e mai mare ca Gaziantep! Scopul principal al tuturor instituțiilor și organizațiilor este să crească brandul Gaziantep în beneficiul cetățenilor noștri. Indiferent de instrumentele folosite, tot ce contează este Gaziantep. Nimeni nu e mai mare ca Gaziantep! Iar conducerea din Gaziantep este singura care are putere de decizie.", a declarat Davut Gul, citat de digisport.ro.
Turkish Süper Lig
Alex Maxim, în formă mare în Turcia! Românul a marcat din lovitură liberă pe terenul lui Fenerbahce
12/04/2021 LA 18:43

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Marius Șumudică, după despărțirea de Gaziantep: "Sunt ușurat"

Antrenorul român s-a declarat mai degrabă "ușurat" decât dezamăgit după decizia de astăzi și a spus că va oferi mai multe detalii după ce va reveni în România. Conform spuselor sale, Șumudică urmează să se întoarcă mâine în țară, după ce dimineață se vor definitiva aspectele financiare ale despărțirii.
"Nu s-a întâmplat nimic. Am reziliat de comun acord.Sunt niște lucruri despre care nu pot să vorbesc până nu închei tot ceea ce am de încheiat din punct de vedere financiar. Dimineață vom încheia definitiv conturile și apoi îmi voi spune ofurile. Nu vreau să vorbesc acum pentru a nu se interpreta.", a declarat Șumudică prin intermediul unei intervenții telefonice la Digi Sport.
Cel mai probabil, Șumudică va antrena în perioada următoare în Arabia Saudită, acolo de unde are o ofertă clară de la Al Shabab, formație pe care a mai pregătit-o și în trecut.
Turkish Süper Lig
Alex Maxim a reușit o dublă pentru Gaziantep! I-a dedicat golurile coechipierul său, Alin Toșca
08/04/2021 LA 15:20
Turkish Süper Lig
Maxim strălucește și fără Șumudică! Mijlocașul român a fost din nou decisiv pentru Gaziantep
08/02/2021 LA 17:31