Șumudică a plecat de la Gaziantep, după ce a avut mai multe discuții în contradictoriu cu oficialii clubului din prima ligă turcă. Antrenorul român și președintele echipei, Mehmet Buyukeksi, au avut un schimb acid de replici sâmbătă, după meciul pierdut de Gaziantep în fața lui Sivasspor.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

"Drumurile noastre s-au despărțit reciproc de Marius Șumudică, care a fost antrenorul lui Gaziantep pentru un sezon și jumătate. Ne exprimăm recunoștința sinceră față de dl. Șumudică și întregul său staff ca urmare a contribuției aduse echipei noastre și le urăm succes în carieră", se arată în comunicatul emis aseară de Gaziantep.
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
IERI LA 04:20

Marius Șumudică, despre revenirea în Liga 1

Marius Şumudică a declarat cu doar o zi după despărțirea de Gaziantep că exclude o revenire la Al Shabab, echipă care i-a făcut ofertă săptămâna trecută. Șumudică a fost la cârma lui Al-Shabab în stagiunea 2018-2019, chiar înainte să vină la Gaziantep. A condus echipa în 32 de partide, reușind 16 victorii și 9 egaluri. La clubul din Riyadh e fostul portar al CFR-ului, Arlauskis, dar și doi senegalezi în vogă: Alfred N'Diaye și Makhete Diop.
Șumudică nu are niciun gând să antreneze în România: "Nu sunt reale tâmpeniile care apar în România, că am oferte de nu ştiu unde, că am forţat-o. Sunt nişte oameni care habar nu au. Vorbesc nişte prostii mai mari decât ei. Îmi doresc să mă odihnesc. Mi-a fost greu. Am ultimii 6-7 ani grei, grei, grei. Muncesc, sunt un pic surmenat. Voi reveni, că nu pot să stau prea mult departe de fotbal. Nu se pune problema unei reveniri la Al Shabab. Nu se pune problema. Sub nicio formă (n.r. - nu revine în Liga 1). Deocamdată nu e momentul. Sunt antrenori tineri, care vor face performanţă acolo. Le doresc baftă! Nu mă gândesc să mă întorc în ţară", a spus Şumudică pentru Antena Sport.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit de lotul CFR-ului! Ce a declarat înainte de reluarea Ligii 1
06/09/2021 LA 19:36
Romanian Liga I
Șumudică, doar 24 de ore fără contract! Fostul antrenor de la CFR se poate întoarce în Turcia
29/08/2021 LA 07:50