Marius Șumudică s-a înțeles la începutul acestei săptămâni cu Rizespor, dar a ajuns de abia azi în Turcia pentru a semna contractul și a-și intra în rol. Antrenorul român a purtat o discuție cu noii săi elevi chiar înainte de meciul cu Gaziantep, formație de care "Șumi" s-a despărțit recent în urma unui conflict prelungit cu oficialii clubului. Rizsepor a reușit să învingă Gaziantep cu 3-0, iar Șumi a dezvăluit cum a gândit meciul și cum a reușit să-l blocheze pe Alexandru Maxim, cel mai bun jucător al adversarilor.
Chiar dacă a ajuns de abia azi în Turcia, Marius Șumudică a avut o videoconferință cu noii lui jucători. Antrenorul român a acordat un interviu pentru turcii de la Fanatik în care a explicat cum a reușit să-l "blocheze" pe Alexandru Maxim, internaționalul român care a marcat 10 goluri în acest campionat pentru Gaziantep.

Marius Șumudică nu se dezminte. Interviu savuros în Turcia

Turkish Süper Lig
Marius Șumudică, OUT de la Yeni Malatyaspor! Decizia turcilor după eșecul cu Goztepe
14/01/2022 LA 20:47
"Am avut o ședință video cu jucătorii, cu o zi înainte de meci, care a durat aproximativ o oră și jumătate. În timpul meciului am transmis indicații echipei. Am câștigat meciul de acasă, de la 1.800 de kilometri distanță. Gaziantep a avut puține ocazii deoarece eu am format acea echipă și îi știam calitățile și slăbiciunile. Am jucat cu trei mijlocași defensivi pentru a nu-i permite lui Maxim și Mirallas să aibă mingea și teren la dispoziție", a declarat antrenorul român pentru sursa citată
Marius Șumudică a plecat de la Gaziantep după un conflict îndelungat cu șefii clubului. A promis că nu va mai crea probleme la noua echipă: "Șumudică va da 100% aici, iar fanii vor fi fericiți. Am învățat din greșelile făcute și sunt foarte motivat. Voi fi un alt om acum, însă pasiune și agresivitatea din joc nu se vor schimba. Avem nevoie de cel puțin trei transferuri. Obiectivul e să scăpăm de la retrogradare și să fim în top 10 sezonul următor. Urmează Bașakșehir, apoi Fenerbahce. Ne dorim să luptăm pentru fiecare punct în fiecare meci", a mai spus Marius Șumudică, pentru publicația turcă Fanatik.
Romanian Liga I
Două variante de lux pentru Budescu după despărțirea de FCSB: Dan Petrescu și Șumudică
03/01/2022 LA 06:00
Turkish Süper Lig
Încă o înfrângere pentru Șumudică în Turcia! Echipa lui a pierdut cu Fenerbahce și e pe ultimul loc
26/12/2021 LA 18:19