Marius Șumudică s-a înțeles la începutul acestei săptămâni cu Rizespor, dar a ajuns de abia azi în Turcia pentru a semna contractul și a-și intra în rol. Antrenorul român a purtat o discuție cu noii săi elevi chiar înainte de meciul cu Gaziantep, formație de care "Șumi" s-a despărțit recent în urma unui conflict prelungit cu oficialii clubului. Rizsepor a reușit să învingă Gaziantep cu 3-0, iar Șumi a dezvăluit cum a gândit meciul și cum a reușit să-l blocheze pe Alexandru Maxim, cel mai bun jucător al adversarilor.
Chiar dacă a ajuns de abia azi în Turcia, Marius Șumudică a avut o videoconferință cu noii lui jucători. Antrenorul român a acordat un interviu pentru turcii de la Fanatik în care a explicat cum a reușit să-l "blocheze" pe Alexandru Maxim, internaționalul român care a marcat 10 goluri în acest campionat pentru Gaziantep.

Marius Șumudică nu se dezminte. Interviu savuros în Turcia

UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
IERI LA 04:20
"Am avut o ședință video cu jucătorii, cu o zi înainte de meci, care a durat aproximativ o oră și jumătate. În timpul meciului am transmis indicații echipei. Am câștigat meciul de acasă, de la 1.800 de kilometri distanță. Gaziantep a avut puține ocazii deoarece eu am format acea echipă și îi știam calitățile și slăbiciunile. Am jucat cu trei mijlocași defensivi pentru a nu-i permite lui Maxim și Mirallas să aibă mingea și teren la dispoziție", a declarat antrenorul român pentru sursa citată
Marius Șumudică a plecat de la Gaziantep după un conflict îndelungat cu șefii clubului. A promis că nu va mai crea probleme la noua echipă: "Șumudică va da 100% aici, iar fanii vor fi fericiți. Am învățat din greșelile făcute și sunt foarte motivat. Voi fi un alt om acum, însă pasiune și agresivitatea din joc nu se vor schimba. Avem nevoie de cel puțin trei transferuri. Obiectivul e să scăpăm de la retrogradare și să fim în top 10 sezonul următor. Urmează Bașakșehir, apoi Fenerbahce. Ne dorim să luptăm pentru fiecare punct în fiecare meci", a mai spus Marius Șumudică, pentru publicația turcă Fanatik.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit de lotul CFR-ului! Ce a declarat înainte de reluarea Ligii 1
06/09/2021 LA 19:36
Romanian Liga I
Șumudică, doar 24 de ore fără contract! Fostul antrenor de la CFR se poate întoarce în Turcia
29/08/2021 LA 07:50