La câteva zile de despărțirea de Gaziantep, Marius Șumudică s-a întors în Turcia pentru a își rezolva toate problemele. Românul a ținut să iasă în fața presei și să trimită un scurt mesaj, pentru a nu pleca precum un paria dintr-un loc unde s-a simțit excelent.
Tehnicianul român a fost vizibil emoționat, și-a cerut scuze dacă a jignit pe cineva și nu și-a putut stăpâni lacrimile.
https://i.eurosport.com/2021/01/14/2971280.jpg
Cupa Mondială FIFA
Vești proaste pentru Portugalia! Lusitanii,fără un jucător important înainte de optimile Mondialului
ACUM 30 MINUTE
"Ok, am făcut o greșeală, dar nu am vrut să insult pe nimeni. Îmi cer scuze dacă cineva s-a simțit astfel. Am o tristețe mare în interior, mi-aș fi dorit să nu se termine așa. La revedere, Gaziantep", a spus Șumudică în conferința de presă de despărțire.
Întregul discurs al lui Șumudică a fost încărcat de emoție, acesta alegând excelent cuvintele pentru a lăsa o impresie plăcută, la final.
"Îmi pare foarte rău acum. Mă întreb care e casa mea, Gaziantep sau România. Am făcut tot cu inima. Orașul acesta a devenit casa mea. Este inacceptabil că totul s-a încheiat din cauza unei glume. Am avut parte de un adevărat succes.
Îi felicit pe jucători, pe cei din conducere, pe toată lumea. Acum nu mai sunt puternic ca un turc, deoarece voi plânge în fața voastră. Aceste lacrimi vin după o muncă de 18 luni", a mai spus Șumi.

Declarațiile care au pus capăt relației Șumudică - Gaziantep

Declarațiile lui Șumi din ultimul timp au creat nemulțumiri în rândul oficialilor echipei. Frazele care "au pus capac" au venit după confruntarea cu Sivasspor. Atunci, antrenorul a dezvăluit că a plătit primele jucătorilor și a acreditat ideea că ar câștiga doar 600.000 de euro. În realitate, turcii susțin că ar fi câștigat dublu (împreună cu stafful său) și că ar fi cerut 1,9 milioane de euro pentru a semna un nou contract. Sume fără legătură cu realitatea, în contextul pandemiei de coronavirus, în care toate cluburile încearcă să drămuiască fiecare sumă, astfel încât să supraviețuiască. În plus, tehnicianul a făcut o glumă care nu a fost gustată de club, spunând că își va suna soția pentru a împrumuta pe Gaziantep.
"Nu pot accepta un salariu cu 10 la sută mai mic, pentru că am plătit din buzunarul meu 80.000 de euro prime jucătorilor, fiind plăcerea mea. Și apoi, președintele vine și-mi spune că dacă o faci pentru jucătorii tăi, de ce nu și pentru mine? Eu așa nu pot lucra, am refuzat oferta și am plecat. Asta e recompensa pentru succesul meu? Salariul meu e, ca să se știe, de 600.000 de euro", spunea Șumudică.
În ciuda rezultatelor fantastice, conducerea turcilor a fost exasperată de faptul că tehnicianul iese în presă cu tot felul de declarații în care pune presiune privind un contract pe bani mai mulți. În plus, românul ar fi denaturat adevărul, potrivit lui Mehmet Buyukeksi.
"Șumudică a fost supărat, la fel și stafful său. S-au folosit cuvinte care au depăsit limita. Le mulțumim pentru ce au făcut la Gaziantep. Succesul nu se atribuie unei singure persoane, e un efort de echipă.
Nu vreau să intrăm într-o polemică. Din păcate, declarația lui Șumudică de după meciul cu Sivasspor a fost o greșeală foarte mare. De aceea, i-am mulțumit pentru ce a făcut și ne-am despărțit. Îi urăm succes pe mai departe", a spus Buyukeksi, pentru A Spor, după despărțirea de român.
sursă foto: fanatik.com.tr
Cupa Mondială FIFA
Neînțelegeri și în lotul Olandei la Cupa Mondială?! "Nu îmi place să joc cu Gakpo"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Legendarul Pele, internat din nou la spital, la 82 de ani. Mesajul transmis de fiica sa
ACUM O ORĂ