Într-o intervenție la Digi Sport, Șumudică a menționat că a avut o ofertă foarte avantajoasă financiar din Arabia Saudită și a fost tentat să plece, dar a decis să rămână în Turcia, jucătorii convingându-l prin evoluțiile lor să facă acest lucru.
"Te simți flatat, apreciat. I-am făcut să joace pentru mine jocul ăsta (n.r. 4-0 cu Kasimpasa). Am avut o discuție cu ei la ședința tehnică. Le-am explicat, le-am arătat că acum doar ei mă pot ține pe loc având o ofertă... mi-e și frică să o pronunț. Da, le-am arătat oferta din Arabia. Le-am promis că dacă vom câștiga, voi rămâne. Dacă nu, vom avea iar meciuri grele și nu vreau să mă bat iar la locurile 10-12. Le-am spus că asta e șansa lor pentru a deveni o certitudine.
Primul lucru pe care-l spuneau jucătorii în vestiar după ce am câștigat era 'Finish, finish, coach! Stai aici'. Le-am promis, continui cu ei până la vară. Azi sau mâine aș fi plecat, singura problemă e că Arabia Saudită e închisă, dar cred că se găsea o soluție.", a declarat Șumudică la Digi Sport.
Ligue 1
Dorit acum câteva luni de Rapid, a semnat cu campioana Franței
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2020/12/13/2954981.png

Șumudică trimite "săgeți" către oficialii lui Gaziantep: "Sunt foarte afectat"

Deși proprietarul echipei a declarat că își dorește continuarea colaborării cu Șumudică și din sezonul viitor, tehnicianul român nu a trecut cu vederea atitudinea patronului echipei, despre care a spus că a avut o atitudine necorespunzătoare când a declarat presei că este timp suficient pentru a se discuta o eventuală prelungire, în timp ce jucătorii cărora le expiră contractul au fost deja contactați pentru a continua.
"Cum să se vorbească aici de performanță când bașcanul clubului iese la interviu, îl întreabă toată țară de Șumudică, iar el spune: 'Cu Șumudică avem timp să discutăm, în martie - aprilie...'. Dacă el crede că eu îl aștept până în aprilie... trebuie să se întrebe și el dacă mai vreau eu să rămân... dacă el vine și zice că avem timp să vorbim, prin martie-aprilie, și tu începi să vorbești cu jucătorii din echipă care termină contractul, asta e lipsă de respect față de antrenor.", a mai spus antrenorul român.
În final, Șumudică a admis că este afectat de atitudinea conducătorilor, dar a specificat că, pentru jucători, nu regretă decizia de a rămâne la Gaziantep: "Eu sunt foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat cu interviul respectiv. Doar pentru jucători nu regret că am luat decizia și am rămas alături de ei."
Gaziantep va juca următorul meci în Turcia duminică, 27 decembrie, contra liderului Alanyaspor. În cazul unei victorii, echipa lui Șumudică va egala la puncte fruntașa clasamentului și ar putea urca pe prima poziție, asta dacă Galatasaray și Fenerbahce se vor încurca și ele în această etapă.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
FIFA a pus în vânzare biletele pentru Cupa Mondială 2022! Cât costă un bilet la marea finală
ACUM 3 ORE