Marius Șumudică a fost numit la cârma lui Rizespor în luna ianuarie, dar n-a avut parte de un debut de vis. Tehnicianul român n-a obținut vreun succes în primele 5 meciuri, iar presiunea retrogradării devine din ce în ce mai apăsătoare.
După 25 etape, formația lui "Șumi" se află pe locul 15, la numai 3 puncte deasupra "liniei roșii".
Chiar dacă forma echipei sale nu este cea mai strălucită, Șumudică rămâne un fin cunoscător al campionatului din Turcia. Fostul atacant al Rapidului urmărește în continuare și fotbalul românesc, unde a bifat performanțe impresionante atât ca jucător, cât și ca antrenor.
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM O ORĂ

Șumudică, verdict dur: "Niciun jucător român n-ar face față la o echipă de top din Turcia!"

Șumudică este de părere că, la ora actuală, niciun fotbalist român n-ar putea face față la o echipă de top din Superlig:
"Ar fi un pas uriaş, dacă ar putea să ajungă la Galatasaray (n.r. - Olimpiu Moruţan). La ce echipă are Galatasaray, nu cred că există vreun jucător din România care ar putea evolua acolo. Impresarul lui Moruțan are o relaţie bună cu Fatih Terim (n.r. - tehnicianul lui Galatasaray). Și Gică Hagi a fost acolo.
Toată lumea respectă ce a făcut Hagi la Galatasaray, dar, sincer vă spun, dacă s-ar face vreun transfer la Galatasaray, ar fi doar datorită unui impresar din România. Nu cred că există vreun jucător român care poate să evolueze la Galatasaray, Fenerbahce sau Beșiktaș.
Fenerbahce l-a luat pe Ozil, Sousa de la Milan, Luis Gustavo, Samata, pe care l-au adus din Anglia pe 15 milioane de euro, nici nu ştiu cum să-i rotească. Beşiktaş l-a adus pe Cenk Tosun, de la Everton, despre ce vorbim? Este ceva extraordinar! Joacă Valencia, Papis Cisse. Fenerbahce are trei atacanţi - Samata, Cisse şi Valencia - şi joacă doar unul. E foarte greu, eu nu văd vreun român să vină la vreuna dintre primele trei echipe", a spus Marius Șumudică, pentru Look Sport.
Galatasaray este lider în Turcia, cu 54 de puncte acumulate. Podiumul este completat de marile rivale Beșiktaș și Fenerbahce, fiecare cu câte 51 de puncte.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Zlatko Dalic, discurs plin de patriotism, după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială
ACUM O ORĂ