Cu Alin Toșca și Junior Morais integraliști, Gaziantep a lovit prima în confruntarea de la Istanbul, după numai 5 minute, prin Kayode. Sari a restabilit repede egalitate, apoi au urmat 3 goluri înscrise de trupa lui Șumudică. Ozer, Djilobodji și Kayode, din nou, au stabilit scorul pauzei: 1-4.
Ricardo Quaresma, veteranul de 34 de ani, a înscris la începutul reprizei secunde, apoi a ratat un penalty. Thiam a reușit în cele din urmă să marcheze golul 3 pentru Kasimpasa, cu 10 minute înainte de final, dar jucătorii lui Gaziantep s-au apărat admirabil și au plecat cu toate punctele.
Fotbal
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
ACUM 9 ORE

Șumudică, două victorii spectaculoase în 3 zile

Victoria de astăzi vine după ce, la mijlocul săptămânii, Gaziantep s-a calificat în optimile Cupei Turciei, la finalul unui meci la fel de spectaculos, câștigat pe final cu 3-2 de formația lui Șumudică.
Succesul împotriva lui Kasimpasa a fost al șaselea obținut de Marius Șumudică în campionatul Turciei. După 16 etape, Gaziantep se află pe locul 9, la numai trei puncte depărtare de prima poziție care asigură accesul în cupele europene.
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
17/09/2021 LA 04:20
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit de lotul CFR-ului! Ce a declarat înainte de reluarea Ligii 1
06/09/2021 LA 19:36