Marius Șumudică continuă să impresioneze în Turcia, iar echipa sa a reușit o victorie mare, scor 2-1, împotriva lui Istanbul Basaksehir. Campiona Turciei a dominat teritorial pe toată durata partidei, dar elevii lui Șumudică au fost mai prolifici la finalizare și au obținut o victorie imensă.
Gaziantep a condus la pauză cu 1-0, după reușita lui Kevin Mirallas din minutul 44. Enzo Crivelli a egalat pentru echipa lui Okan Buruk în minutul 56, dar Muhammet Demir i-a readus pe oaspeți în avantaj în minutul 74 și oamenii lui Șumudică au rezistat până la final.
Gaziantep a ajuns la a 11-a partidă consecutivă fără înfrângere în campionat și Cupa Turciei. De altfel, formația lui Șumudică are un singur eșec în acest sezon, fiind singura echipă din prima ligă turcă în această situație, toate celelalte având cel puțin 2 înfrângeri.
Cupa Mondială FIFA
Camerun și Serbia au încheiat la egalitate una dintre cele mai spectaculoase partide din Qatar
ACUM 22 MINUTE

Echipa lui Marius Șumudică e pe locul 6 în Turcia

Așadat, Gaziantep a profitat din plin de oboseala fizică și psihică acumulată de cei de la Basaksehir în această săptămână. Turcii au fost implicați în megascandalul din meciul cu PSG din Champions League și nu și-au revenit complet pentru meciul de azi.
Prin această victorie, Gazinatep a urcat pe poziția a 6-a în campionatul Turciei, iar etapa viitoare va juca acasă împotriva lui Erzurum BB, penultima clasată. În schimb, Basaksehir continuă să dezamăgească în acest sezon și se află abia pe locul 12. Formația lui Okan Buruk va avea un meci infernal etapa viitoare, pe terenul celor de la Fenerbahce.
Fotbal
Messi, convins de Inter Miami și cu doi foști coechipieri de la Barcelona. Dream Team pentru Beckham
ACUM 43 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Thibaut Courtois, extrem de nervos după înfrângerea cu Maroc. A lovit cu pumnul într-un geam
ACUM O ORĂ