Articol scris de Andrei Bobeică
Anunțul a fost făcut chiar de Zlatan, pe rețelele de socializare, după care lotul a fost confirmat de selecționerul Suediei, iar Ibra revine la națională.
Zlatan a povestit ce a vorbit cu selecționerul Suediei, Janne Andersson, înainte de a fi chemat la națională după o pauză de 5 ani.
Fotbal
Neymar, spectacol total la "Red Bull Neymar Jr's Five"! Brazilianul, aplaudat la scenă deschisă
ACUM O ORĂ
"Ne-am întâlnit pentru prima oară, singuri într-o cameră, și am vorbit despre orice. A fost o întâlnire pozitivă în care ne-am confruntat reciproc și, în final, am ales ceea ce e mai bine pentru Suedia. Amândoi știm ce e mai bine pentru echipa națională așa că sunt aici, dar nu pentru că numele meu este Zlatan Ibrahimovic, ci pentru că merit acest lucru.
Tot ceea ce am realizat înainte nu înseamnă nimic. Mă simt în formă și cred că încă pot să ajut echipa națională. Sunt doar o piesă dintr-un puzzle. Dacă mă întrebi pe mine, sunt cel mai bun din lume, dar asta nu ajută aici. Vreau doar să-mi pun experiența la dispoziția echipei și i-am promis antrenorului că voi fi decisiv, dar trebuie să demonstrez pe teren.
Pentru mine, căpitanul este Andreas Granqvist, dar este decizia selecționerului. L-am întrebat pe Alexander (n.r.- Isak) dacă pot lua numărul 11. Și-a dat acordul, dar doar dacă îl va primi înapoi în șase-șapte ani. Forsberg mi-a oferit numărul 10, dar am refuzat pentru că e un nou capitol și e normal ca el să-l poarte. Și până la urmă, numărul nici nu contează", a declarat Zlatan conform Football Italia.

Zlatan în mare formă la AC Milan

Ibrahimovic a traversat o formă de zile mari în acest sezon în Serie A și a fost motorul lui AC Milan, pentru care a marcat 14 goluri în acest sezon, fiind pe locul 5 în clasamentul marcatorilor din campionatul Italiei. Acum, suedezii vor și ei să profite de forma excelentă de joc a lui Ibrahimovic, motiv pentru care l-au chemat în lot pentru meciurile cu Georgia, Kosovo și Estonia.

ZLATAN IBRAHIMOVIC REVINE LA NAȚIONALA SUEDIEI DUPĂ 5 ANI

Zlatan Ibrahimovic a jucat ultima dată pentru națională la Euro 2016, când Suedia nu a trecut de faza grupelor. Ibra a marcat pentru naționala Suediei 62 de goluri în 116 partide. Vârful lui AC Milan e cotat la 5 milioane de euro și mai are contract cu grupare din Serie A până în luna iunie.
Fotbal
Modric: "Sper Real să nu facă "un Mbappe" cu mine". Vinicius, despre oferta primită de la PSG
ACUM 2 ORE
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
ACUM 3 ORE