Mai mulți fotbaliști și oameni din staff-ul tehnic al cluburilor au fost testați pozitiv cu Covid-19, iar majoritatea echipelor se află în acest moment în auto-izolare la domiciliu.
În ultimele zile, în presa internațională au apărut mai multe scenarii posibile pentru viitorul fotbalului în acest an. Cel mai pesimist dintre ele pare să fie cel publicat de virologul german Jonas Schmidt-Chanasit, de la Institutul Berhard-Nocht din Hamburg. Potrivit acestuia, există șanse ca fotbalul să fie oprit definitiv în acest an.
"Nu cred că vom putea vorbi despre meciuri de fotbal până în aprilie. Nici măcar cu porțile închise, pentru că există posibilitatea ca oamenii să se adune în case ca să le urmărească la TV. Sunt convins că echipele vor putea să joace din nou începând de anul viitor. Nu cred că există șanse realistice ca sezonul actual să fie încheiat.", a spus virologul pentru NRD.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 43 MINUTE

Premier League, suspendat până pe 30 aprilie

Premier League, considerat cel mai puternic campionat de fotbal din lume, a fost amânat cel puțin până la data de 30 aprilie, în urma unei videoconferințe organizate de oficialii Ligii, împreună cu cele 20 de cluburi.
În același timp, La Liga, Bundesliga, Serie A și Ligue 1 vor fi întrerupte cel puțin până la începutul lunii viitoare. Cel mai probabil, și aceste campionate vor avea parte de o prelungire a suspendării, deoarece UEFA a anunțat că toate trebuie reluate în același timp.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 2 ORE