Adrian Mutu și-a cerut scuze față de jucătorii care nu au prins minute pe teren la Campionatul European din Budapesta și le-a transmis celor din lot că prin evoluțiile lor din Ungaria au reușit să schimbe o mentalitate, iar acest lucru va conta și pentru echipa națională de seniori. Echipa națională de tineret a României a fost calificată de Adrian Mutu la Campionatul European de Tineret care s-a ținut în Ungaria și Slovenia.
La începutul competiției, Mutu a anunțat că își dorește să ajungă în fazele superioare ale competiției. Asta deși în grupa României s-au mai aflat Ungaria și două superputeri, Olanda și Germania."Tricolorii mici" nu au reușit să se califice mai departe, dar au învins Ungaria (2-1) și au remizat cu Olanda (1-1) și Germania (0-0), reușind un total de 5 puncte în grupă. România a încheiat la egalitate cu Olanda și Germania, însă diferența s-a făcut prin golaveraj.

Adrian Mutu, discurs emoționant pentru tricolorii mici în avion la întoarcerea în România

Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18
"Sunt trist, dar nu din cauza rezultatului! Eram trist, sincer, pentru că nu o să vă mai antrenez. Chiar vă spun sincer asta! În afară de calitatea fotbalistică pe care o aveți, aveți o calitate umană care m-a uimit. Nu mă așteptam. Dar sunt bucuros pentru că mai avem o acțiune și aici trebuie să fiți concentrați! Acțiunea este turneul preolimpic care, sincer, chiar dacă eu probabil nu o să fiu selecționer, o să fie Mirel, dar e același lucru! Voi aveți șansa să vă arătați valoarea și să prindeți Olimpiada. Deci o să fim acolo cu echipe importante! Ceea ce vreau să vă spun este că atunci când v-am spus că sunt mândru de voi nu am făcut-o la mișto! Și vă spun din suflet, chiar sunt mândru. M-aș bucura să vă am pe viitor, să vă pot antrena în fiecare zi pentru că sunteți senzaționali.
Înainte de a încheia cu felicitările astea, vreau să le spun băieților care n-au jucat că îmi pare rau! Sincer, îmi pare rau și vă înțeleg! Nu sunt perfect! Alegerile mele nu sunt întotdeauna așa cum poate toată lumea ar vrea, dar nimic nu e în viață așa cum ai vrea. Știți cum e! Pentru asta, le spun băieților care nu au primit niciun minut chiar vă spun sincer din suflet că îmi pare rău! Nu sunt perfect. Îmi cer scuze pentru asta. Știu ce simțiți! Am fost ca voi și știu ce simțiți! Staff-ul medical, băieții de la magazie, toată lumea și staff-ul meu în primul rând, vreau să vă spun ceva! Băieți, eu sunt 20 la sută, restul e staff-ul! Totul sunt ei! Ei contează cel mai mult și voi, care sunteți actorii principali. Dacă nu aveam cealaltă acțiune nu știu ce făceam, chiar îmi pare rău să îmi iau la revedere.
Bine, mai am câțiva aici gen Marcel, Radu și așa mai departe, Tavi… care vor fi cu noi pe viitor. Restul o să faceți pasul către echipa mare! De aceea vă spun că ce am reușit noi în zece zile, să schimbăm o mentalitate, de fapt ce ați reușit voi și ce ați făcut voi… ce v-am spus eu ați pus practică și asta e cel mai greu! Ați reușit să schimbați mentalitatea unei națiuni, nu numai că ați ratat o calificare, dar ați câștigat respectul tuturor! Nu ați fost învinși și nu o să fiți niciodată învinși! Nu numai în rezultate, dar ați văzut, nu o să fiți învinși în atitudine niciodată! Vă spun eu că România mare pe viitor o să aibă o generației ca voi și cu ceilalți care sunt acum, de succes . Încă o dată sunt mândru că am fost antrenorul vostru! Vă pup!"
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Fotbal
Răsturnare de situație la națională! Ce decizie ar putea lua FRF dacă Boloni nu dă un răspuns curând
11/01/2022 LA 09:26