"Super-proiectul lui Perez pentru Real Madrid", este titlul dat de Marca la un material detaliat în care e prezentat planul conducerii echipei din capitala Spaniei pe termen mediu.
Perez a acceptat că formația e într-o perioadă de reconstrucție, după plecarea lui Ronaldo, iar acum gândește totul pentru ca, în următorul deceniu, Real să domine din nou de o manieră autoritară fotbalul mondial.
Dacă în ultimii 10 anii tripleta BBC (Bale, Benzema, Cristiano) au scris istorie în tricoul alb, acum Perez visează la VHM (Vinicius, Haaland, Mbappe), toți fotbaliști extrem de tineri care pot să își pună amprenta pe termen lung.
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 20 ORE

Mbappe sosește abia în 2022 la Real Madrid

Cel mai dorit jucător e Kylian Mbappe, fotbalist care la 21 de ani e deja campion mondial și care are cifre mult mai bune decât Messi și Ronaldo la vârsta lui.
Cei de la PSG vor să-l păstreze pe Mbappe și sunt gata să-i ofere un nou contract cu un salariu de 2 ori mai mare decât actualul. Însă campionul mondial din 2018 nu are de gând să accepte oferta campioanei Franței. Real a fost aproape să se înțeleagă cu PSG, dar din câte se pare strategia lui Perez acum e alta. Vrea să îl aducă gratis pe francez și e dispus să aștepte până în 2022, când îi expiră înțelegerea cu formația din Hexagon.
Anul nu e întâmplător, atunci urmând a fi gata noul Santiago Bernabeu, în care se investesc 500 de milioane de euro. Ca atare, Perez visează să îl prezinte pe Mbappe la inaugurarea noii arene.
Știu dintr-o sursă din cadrul clubului că transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid era aproape rezolvat. Însă cu tot ce s-a întâmplat, sunt sigur că plecarea lui Mbappe la Madrid doar se amână. Nu există nicio șansă ca Mbappe să-și prelungească înțelegerea cu PSG. Vor ajunge la un acord pentru că PSG a fost de acord că trebuie să-i dea drumul în vară. E doar o chestiune de timp în opinia mea | Jerome Rothen
Cei de la PSG cereau 350 de milioane de euro pentru Mbappe înainte de pandemia de COVID-19, dar Real pare în acest moment dispusă să aștepte să îi expire contractul, oficialii blanco fiind convinși că au făcut destul pentru ca atacantul să nu semneze prelungirea sau să aleagă alt club.
https://i.eurosport.com/2020/04/24/2810333.jpg

Haaland, prioritatea pe termen scurt

Marca notează că în acest moment prioritatea imediată pentru Real e achiziționarea lui Haaland, care ar putea ajunge la Madrid în următoarea perioadă de mercato.
După două sezoane în care jucătorii aduși să îl înlocuiască pe Ronaldo au fost dezamăgiri crunte, pe această listă înscriindu-se și Eden Hazard, adus cu atât de mult fast de la Chelsea, Real e pe punctul să facă o achiziție cu adevărat "galactică".
Real are neapărat nevoie de un număr "9", în condițiile în care Jovic este o dezamăgirem, iar Benzema va împlini anul acesta 33 de ani. Francezul a început excelent actuala stagiune, dar în ultima perioadă a avut prestații mai degrabă modeste.
În aceste condiții, aducerea unui jucător de 19 ani, care poate ajuta echipa pentru un deceniu și jumătate și care a demonstrat că e un golgheter pur-sânge, pare cartea câștigătoare. Dortmund a plătit doar 20 de milioane de euro pe vârf (dar Salzburg va mai primi o serie de bonusuri spectaculoase, în funcție de performanțele jucătorului), astfel că nemții sunt deschiși la negocieri pentru o sumă corectă. Aceasta ar urma să depășească, cel mai probabil, 100 de milioane de euro, și e considerată de Real ca fiind corectă, judecând după prestațiile și vârsta vârfului.
Relațiile dintre Real și Dortmund sunt excelente, astfel că prima rundă de negocieri a decurs extrem de bine, notează sursa citată, așa că sunt șanse importante să se ajungă, în următoarele luni, la un acord.
10 goluri are Haaland în Champions League în acest sezon, fiind depășit doar de Lewandowski, golgheterul competiției, cu 11 reușite.
Haaland are o medie de 46 de minute/gol marcat în Liga Campionilor, niciun alt fotbalist neputându-se lăuda cu o asemenea rată de succes.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
IERI LA 17:27
Ligue 1
Mbappe și-ar putea anunța duminică viitorul! Presa franceză scrie că PSG se teme de ce e mai rău
14/05/2022 LA 10:42