Bugetul de salarii de la Juventus este cel mai mare din Italia și în top 8 al echipelopr mari ale Europei. Sezonul gri cu Sarri pe bancă în care Juventus a luat titlul, dar a capotat lamentabil în Europa a lăsat urme adânci. Noul antrenor, Andrea Pirlo are dificulțăți acum pentru că Juve trebuie să se despartă de câțiva jucători cu salarii mari.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(900x453:902x451)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/08/11/2862939.jpg
Fotbal
BREAKING NEWS | Cristiano Ronaldo a ieșit din nou pozitiv la testul pentru coronavirus
ACUM 2 ORE

Lista cu jucătorii pe care Juve vrea neapărat să-i țină

Cotidianul Tuttosport a publicat această lista scurtă cu doar trei nume pentru care Juventus nu vrea să asculte oferte. De Ligt, Demiral și Bentancour sunt priviți ca jucătorii care vor reconstrui din temelii Juventus alături de Pirlo. Această listă nu cuprinde vedetele Cristiano Ronaldo și Dybala pentru care Juve ar putea încasa sume uriașe în cazul în care va găsi cumpărătorii potriviți.

Această știte vine la doatr câteva zile după ce Manchester United a făcut o ofertă pentru De Ligt. Fundașul olandez este accidentat, dar nu duce lipsă de admiratori celebri. PSG și Real Madrid s-a interesat de situația lui la Torino, mai ales că nu a impresionat în primul sezon jucat în Italia. Pentru Demiral, Juventus a respins deja două oferte din Premier League. Everton și Wolves au întrebat de prețul de pornire, iar răspunsul lui Agneli a fost ferm: nu este de vânzare!

#LIVETRANSFERS cu Vlad Bogos, Mihai Ianoși și Ionuț Axinescu

Champions League
"Băieţelul cu freză şi nume de fetiţă", marea descoperire a lui Lucescu. Azi sunt faţă în faţă
20/10/2020 LA 12:27
Fotbal
Pirlo, declaraţie superbă despre Lucescu, înainte de duelul direct din Champions League
20/10/2020 LA 06:59