După 12 ani petrecuți la Șahtior, unde a făcut din "mineri" formația fanion a Ucrainei, reușind inclusiv cucerirea Cupei UEFA, "Il Luce" a revenit în campionatul său de suflet, dar pe banca marii rivale.
Numirea sa nu a fost văzută cu ochi buni de fostele legende, care nu uită declarațiile acide date de român pe vremea când antrena Șahtiorul. "O palmă peste sufletul meu! Oricine, dar nu el, cum să accept așa ceva?", a spus Oleg Blokhin, fost câștigător de Balon de Aur.

Surkis, ședință cu fanii lui Dinamo Kiev după numirea lui Lucescu.

Ligue 1
Efectul telenovelei Mbappe | Leonardo, demis de la PSG
ACUM 2 ORE
Fanii au fost și mai violenți în cuvintele folosite și amenință cu proteste fără precedent. Supărarea e atât de mare încât patronul Surkis s-a văzut nevoit să stea de vorbă cu liderii ultrașilor și să încerce să îi calmeze. Pentru moment, spiritele par că s-au mai calmat, dar cu siguranță viitorul lui Mircea Lucescu pe banca tehnică va fi complicat.
"În cadrul unei întâlniri cu ultrașii din Kiev, patronul lui Dinamo, Igor Surkis, a răpuns nemulțumirii fanilor cu privire la numirea lui Mircea Lucescu drept antrenor principal", notează zn.ua, care apoi dezvăluie ce le-a transmis miliardarul fanilor.
"Înțelegeți-mă, și eu am ezitat în primă fază. Nu am dormit două zile, dar am decis să negociez pentru a-l convinge. Rețineți că Lucescu nu a părăsit Șahtiorul de bună voie, a fost dat afară și și-a ascuns resentimentele. Acum vrea să-i bată și să-i dovedească lui Akhmetov că a greșit. Lucescu știe să o facă. L-am privit pe Mircea în ochi și am crezut în el. M-ai criticat, ați dorit un specialist străin pe banca echipei? Acum îl aveți", a spus Surkis conform sursei citate.
Ligue 1
Comunicat dur al Ligii Spaniole de Fotbal după anunțul prelungirii transferului lui Mbappe la PSG!
ACUM 2 ORE
Fotbal
Incidente grave la finala Cupa Greciei! Echipa lui Răzvan Lucescu a ratat trofeul
ACUM 3 ORE