După accidentul din 2011, în urma căruia fostul fundaş stânga a rămas paralizat, Ogăraru a fost mereu aproape de prietenul său, sprijinindu-l.
Astfel a început să se organizeze în fiecare an un meci caritabil, banii strânşi fiind direcţionaţi către "Fundaţia Neşu". Acum, Ogăraru se ocupă de un proiect care cu siguranţă va avea un ecou deosebit. Concret, în primăvară, la inaugurarea noului stadion "Steaua", fostul apărător dreapta vrea să organizeze un amical de lux. Deocamdată nu se ştie cine vor fi cele două combatante, însă Ogăraru promite "o surpriză foarte mare".
"Noi încercăm să organizăm acel meci caritabil pe care îl facem o dată la doi ani. Încercăm să deschidem noul stadion Ghencea, acolo unde el a jucat, unde a avut performanţe extraordinare.
Romanian Liga I
Amendă uriașă pentru FCSB după incidentele de la derby-ul cu CFR! Ce cluburi au mai fost sancționate
ACUM 4 ORE
Sper să fim susţinuţi şi să oferim publicului un meci de calitate. Încă nu este momentul să dezvăluim echipele, dar va fi o surpriză foarte mare şi sperăm că toţi cei care vor fi invitaţi, aşa cum a fost şi la Oradea, să vină. Unii vor veni pentru Mihai, unii vor veni pentru a puncta acest moment important în istoria Stelei.
Sper să avem acceptul din partea conducerii Stelei în curând, de la Minister şi până la Crăciun să facem acest anunţ. Este nevoie de timp pentru a organiza", a declarat Ogăraru, potrivit Telekom Sport.

Caracteristicile noului "Stadion Steaua"

  • Capacitate: 31.254 locuri
  • Cost: 64 de milioane de euro
  • Termen de execuţie: primăvara lui 2020
Romanian Liga I
Dinamo - FCSB, derby cu casa închisă! Cum arată gazonul din Ștefan cel Mare înainte de meci
ACUM 7 ORE
Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
26/01/2022 LA 11:28