Deşi în campionat trupa lui Daniel Opriţia are un start perfect, cu 9 puncte din 9, steliştii s-au văzut înfrânţi în ultimele minute de joc în faţa echipei care elimina Rapidul în sezonul trecut. Răzvan Bichir, comandatul CSA Steaua, declara înainte de începerea sezonului faptul că unul dintre obiectivele clubului este câştigarea Cupei României.
Steaua Bucureşti nu are drept de promovare în Liga 1 în acest sezon.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 4 ORE

Steaua, eliminare surprinzătoare din Cupa României

Antrenorul Daniel Opriţa a decis să folosească mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon în această partidă, iar acest lucru s-a văzut. Gazdele au început mai bine, iar în minutul 14 Dănilă a avut o reluare cu capul, reţinută de portarul Enache.
Cu 5 minute înainte de încheierea primei reprize, Progresul a ratat o ocazie mare. Lixandru a oferit o centrare din lovitură liberă, iar mingea, neatinsă de nimeni, loveşte bara. Actul secund a debutat cu gazdele atacând, iar minutul 57 a adus şi deschiderea scorului. Acelaşi Lixandru înscrie dintr-o lovitură liberă executată ca la carte.
Simţind că lucrurile scapă de sub control, Opriţa a apelat la Bogdan Chipirliu, golgheterul steliştilor, iar acesta a adus egalarea 7 minute mai târziu din centrarea lui Ştefan Pacionel. Steaua a început să pună presiune şi a mai ratat câteva ocazii importante în ultimele minute, cea mai importantă fiind cea din minutul 75, atunci când acelaşi Chipirliu loveşte şi el bara după o acţiune personală.
Când toată lumea era cu gândul la prelungiri, gazdele au dat lovitură în minutul 90, iar Ohaci a şutat de la marginea careului, mingea a fost deviată nefericit de Mihăescu şi a intrat în poartă. S-a terminat 2-1 pentru Progresul Spartac, iar steliştii au ratat unul din obiectivele impuse de conducere în acest sezon.
Pentru Steaua, urmează partida din deplasare cu Unirea Slobozia, din etapa a patra a ligii secunde.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 12 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 13 ORE