Potrivit L'Equipe, organizatorii de la France Football plănuiesc să recupereze ediția anterioară la următoarea gală, care ar urma să aibă loc pe 5 decembrie 2021. În cazul în care acest scenariu se va materializa, fotbalul mondial va asista la un moment unic: 2 Baloane de Aur oferite în cadrul aceleiași ediții.

Lewandowski și Messi, principalii favoriți la Balonul de Aur

Liga Campionilor UEFA
Manchester City are toate șansele să încheie cu bine o săptămână infernală! Primul pas a fost făcut
ACUM O ORĂ
Cel mai probabil, premiul pentru cel mai bun fotbalist din 2020 ar urma să ajungă la Robert Lewandowski. Starul lui Bayern Munchen a fost de neoprit în sezonul precedent, reușind să marcheze 55 de goluri în 47 de apariții și să cucerească toate trofeele posibile alături de formația bavareză.
Referitor la Balonul de Aur din acest an, principalul favorit este considerat Lionel Messi. Chiar dacă nu a câștigat titlul în La Liga sau trofeul UEFA Champions League, talismanul Barcelonei s-a aflat într-o formă extraordinară, reușind să înscrie 38 de goluri în 47 de partide pentru formația catalană.
Câștigătorul a 6 Baloane de Aur a cucerit Cupa Spaniei, apoi a bifat o premieră: a câștigat Copa America alături de naționala Argentiniei, după 3 finale pierdute.
Romanian Liga I
Căderea incredibilă a lui Dinamo! Are a doua cea mai slabă apărare a Europei
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Ce l-a surprins pe Reghecampf în meciul cu Dinamo: "M-am gândit că se vor mobiliza"
ACUM 2 ORE