Golgheter all-time al lui PSG, lui Cavani îi expiră în vară contractul cu francezii, care nu îl mai văd o soluție, la 33 de ani. În actuala stagiune uruguayanul a evoluat foarte puțin, chiar dacă Neymar a avut mari probleme cu accidentările.
Ca atare, Cavani are doar 7 goluri în actuala stagiune, cea mai slabă rată din 2013, de când a sosit la Paris de la Napoli. Se părea că vârful va părăsi capitala Franței încă din iarnă, pentru ca PSG să obțină o sumă de transfer, dar nu s-a ajuns la un acord. Astfel, Cavani va semna cu orice club dorește în vară, iar Boca Juniors, poate cea mai celebră formație din America de Sud, pare marea favorită să îl ia.
"Știindu-l pe Riquelme (n.r. vicepreședintele Bocăi) și știind relația pe care o are el cu Edison Cavani, sunt încrezător că mutarea se va face curând. Venirea lui Cavani ne va da un plus de moral. Dacă va semna cu noi, știu că o va face cu tot sufletul, va dori să facem performanță. Eu am încredere că îl vom avea printre noi", a declarat directorul sportiv al lui Boca, Jorge Bermudez, pentru Radio Cooperativa.
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 20 ORE

Cavani a refuzat oferta lui Manchester United

Manchester United i-a făcut în ianuarie o ofertă lui Cavani, dar atacantul a refuzat imediat propunerea "diavolilor roșii" pentru că se părea că dorește să ajungă la Atletico Madrid. Clubul din Premier League a egalat oferta formației spaniole - un salariu anual de 12 milioane de euro și un bonus de mai multe milioane de euro la semnătură, însă Cavani a refuzat.
Atletico Madrid a fost interesată de transferul lui Cavani, iar directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, a confirmat că echipa din Spania a făcut deja o ofertă. Între timp, dorința celor porecliți "los colchoneros" de a-l lua pare să fi dispărut, astfel că Boca pare cea mai probabilă destinație.
De notat că atacantul sud-american a intrat și pe radarul lui Beckham, care îl dorește cu orice preț la Inter Miami. De departe cea mai bună ofertă din punct de vedere financiar, oferta fostului jucător de la United și Real nu pare să îl motiveze pe Cavani din punct de vedere sportiv.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
ACUM 21 ORE
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
IERI LA 15:16