Cu 28 de goluri în 22 de partide în acest sezon (8 dintre reușite în Champions League), vârful norvegian a atras atenția celor mai mari cluburi de pe bătrânul continent.
Potrivit celui mai citit ziar de sport din Franța, câștigătoarea în cursa pentru Haaland ar fi Dortmund. Germanii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt capabili să crească excelent tinerii de mare valoare, iar acesta ar fi factorul decisiv în alegerea atacantului.

De ce ar alege Haaland pe Dortmund

Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
IERI LA 05:59
La formația din Bundesliga, Haaland ar avea concurență pe post doar de la Paco Alcacer, astfel că postul de titular e asigurat. Lucru pe care formații ca United, City, Liverpool sau Barcelona nu i l-ar putea garanta.
Și presa germană susține că Haaland a sosist alături de Mino Raiola la Dortmund și cei doi au fost preluați de un angajat al Borussiei.
Conform nemților, impresarul lui Haaland se va întâlni în viitorul apropiat și cu reprezentanți ai altor patru mari cluburi din Europa: Manchester United, Manchester City, Barcelona și Juventus.
  • Haaland a devenit în acest sezon primul jucător din istoria Ligii Campionilor care înscrie șase goluri în primele trei partide disputate în această competiție.
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03