Cu 28 de goluri în 22 de partide în acest sezon (8 dintre reușite în Champions League), vârful norvegian a atras atenția celor mai mari cluburi de pe bătrânul continent.
Potrivit celui mai citit ziar de sport din Franța, câștigătoarea în cursa pentru Haaland ar fi Dortmund. Germanii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt capabili să crească excelent tinerii de mare valoare, iar acesta ar fi factorul decisiv în alegerea atacantului.

De ce ar alege Haaland pe Dortmund

Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
ACUM O ZI
La formația din Bundesliga, Haaland ar avea concurență pe post doar de la Paco Alcacer, astfel că postul de titular e asigurat. Lucru pe care formații ca United, City, Liverpool sau Barcelona nu i l-ar putea garanta.
Și presa germană susține că Haaland a sosist alături de Mino Raiola la Dortmund și cei doi au fost preluați de un angajat al Borussiei.
Conform nemților, impresarul lui Haaland se va întâlni în viitorul apropiat și cu reprezentanți ai altor patru mari cluburi din Europa: Manchester United, Manchester City, Barcelona și Juventus.
  • Haaland a devenit în acest sezon primul jucător din istoria Ligii Campionilor care înscrie șase goluri în primele trei partide disputate în această competiție.
Liga
Laporta visează la o Barcelona "extraterestră" de sezonul viitor. Cum ar putea arăta echipa
20/09/2021 LA 06:26
Bundesliga
Haaland, de neoprit în Bundesliga! Norvegianul, dublă pentru Dortmund în succesul cu Union Berlin
19/09/2021 LA 17:44