Starul celor de la FC Liverpool, Trent-Alexander Arnold, i-a făcut o surpriză uriașă unui fan al echipei, pe numele său Tony Cavener. Fundașul dreapta al "cormoranilor" i-a mulțumit din partea întregului club că își riscă viața pe timpul pandemiei.
Tony, cel care este șofer de taxi, a livrat mii de pachete cu mâncare către persoanele vulnerabile de pe Merseyside în ultimele luni, deși și el are un risc ridicat în cazul unei infectări, suferind de astm.
Tony avea o conversație cu un prieten când acesta i-a spus "cred că e ceva în neregulă cu sunetul, voi lăsa pe altcineva în convorbire". Și pe ecranul lui Tony a apărut Alexander-Arnold!
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 5 ORE
Tânărul jucător, crescut în West Derby, a fost întrerupt și de mama lui în timpul convorbirii, iar Tony i-a mulțumit acesteia: "Cu toții îți suntem datori pentru Trent".
Din partea clubului către tine și toți cei care fac asta, către cei care muncesc în prima linie și care își pun propria sănătate în pericol pentru a-i ajuta pe ceilalți, putem doar să-ți mulțumim. Mulțumim, Tony | Trent Alexander-Arnold
"Mă simt ușor rușinat pentru că nu consider că merit să primesc astfel de mulțumiri, însă îmi dă curaj pentru că mai avem multe livrări de făcut" a fost replica lui Tony.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53