Toure, în vârstă de 37 de ani, nu joacă la nicio echipă în prezent după ce a plecat de la Qingdao Huanghai la sfârșitul lui 2019, însă pare puțin probabil ca fostul câștigător de Premier League să se alăture formației pregătite de Ross Embleton.
Fostul mijlocaș al lui Manchester City locuiește în Londra așa că se antrenează cu Orient pentru că este conventabil. El se așteaptă să își asigure un transfer în afara Angliei de îndată ce se scot restricțiile de călătorie.
Fotbal
Rezumatul partidei Watford - Norwich, cu un gol de poveste al americanului Joshua Sargent
ACUM 2 ORE
De când a părăsit-o pe Manchester City în 2018, Toure a mai evoluat pentru Olympiacos pentru ca apoi să promoveze cu Qingdao Huanghai în SuperLiga din China. Toure a mai jucat pentru Barcelona, Monaco, Metalurg Donetsk și Beveren, câștigând 18 trofee în cariera sa.

Yaya Toure, parte dintr-o echipă magică a Barcelonei

Între 2007 şi 2010 pe Camo Nou, Yaya Toure a făcut parte dintr-o echipă magnifică, reuşind să câştige două titluri în Spania şi UEFA Champions League. Mulţi sunt de părere că Barcelona lui Guardiola e cea mai bună formaţie din istoria fotbalului
Cu Toure integralist, Barcelona a reuşit în mai 2009 să îi administreze lui Real Madrid una dintre cele mai severe corecţii din istorie. "Extratereştrii" s-au impus cu 6-2 pe Bernabeu, la capătul unui meci în care Messi şi Henry le-au creat veritabile coşmaruri lui Ramos, Metzelder sau Cannavaro. Ambii au reuşit câte o dublă, Pique şi Puyol punctând şi ei pentru un scor de tenis.
"Meciul care îmi va rămâne pentru totdeauna în memorie e acel 6-2 de pe Bernabeu. A fost o partidă istorică, împotriva marii noastre rivale. Am fost o zi în care ne-a ieşit totul, am practicat un fotbal total. Nu voi uita niciodată acea zi", a declarat anterior Toure.
Premier League
Ce golgeter își aduce Manchester City și ce sumă a plătit pentru el?
ACUM 3 ORE
Fotbal
Gol în stilul lui Zlatan Ibrahimovic la Watford - Norwich City
ACUM 3 ORE