Fotbalistul Raschid Arsanukaev a primit o suspendare record. Jucătorul echipei Viktoria, care joacă în liga a noua a Austriei, a încasat cartonașul roșu după ce arbitrul a considerat că și-a lovit un adversar cu capul. Arsanukaev s-a enervat și, potrivit publicației germane Bild, i-a spus arbitrului Romano Giovani: "O să-ți arăt eu ce înseamnă cu adevărat o lovitură!"
Apoi, fotbalistul a mers la adversarul său, pe care l-a lovit cu capul, spărgându-i nasul. Sportivul accidentat are nevoie de o operație, fiind indisponibil pentru aproape două luni.
În urma acestui incident, Raschid Arsanukaev a primit o suspendare de 48 de meciuri și a fost dat afară de oficialii clubului Viktoria, poliția anchetând acum ceea ce s-a întâmplat în finalul partidei.
Fotbal
Dezvăluire neașteptată: "Din fericire, Ronaldo a blocat transferul meu la Real Madrid"
ACUM CÂTEVA SECUNDE
E SAU NU MESSI ACCIDENTAT? PRECEDENTUL PERICULOS CARE PUNE SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII ANUNȚUL LUI PSG

Alte suspendări care au rămas în istorie

Sancțiunea primită de Arsanukaev se înscrie în categoria unor suspendări uriașe care au rămas în istoria fotbalului.
De pildă, cea încasată de Diego Armando Maradona în 1994, când argentinianul a fost depistat pozitiv la un test antidoping, primind 15 luni de suspendare, sau cea a lui Patrice Evra, care a primit 7 luni de suspendare în 2017, după ce a lovit un suporter.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
League Cup
Arsenal, victorie cu Leeds! Chelsea a avut nevoie de lovituri de departajare în Cupa Ligii Angliei
ACUM 23 MINUTE
Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
ACUM O ORĂ