Fotbal

Szczesny, portarul care a preferat să fumeze decât să apere în Premier League

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Wojciech Szczęsny

Credit imagine: Newspix

DeIon Alexandru
22/05/2020 la 13:39 | Actualizat 22/05/2020 la 13:39

Portarul lui Juventus a admis că acest viciu l-a costat locul la Arsenal, unde Wenger a interzis țigările în cantonament și vestiar. De la Sarri la Verratti și Nainggolan sunt mulți care încă fumează. În trecut, Johan Cruijff, Socrates sau legendarul italian Gigi Riva erau faimoși pentru faptul că fumau foarte mult.

Norul de fum de țigară învăluie cantonamentul lui Juventus. Antrenorul Maurizio sarri este fumător înrăit. Sunt multe lucruri la care ar renunța, dar nu la cele 40 de țigări pe zi. Chiar și patronul Andrea Agnelli e fumător, iar portarul Wojciech Szczesny recunoaște fără menajamente că fumatul i-a încheiat cariera la Arsenal. În 2015, era titular și a făcut două gafe cu Southampton și fanii l-a taxat.

În acea perioadă, fumam mult, iar Wenger știa asta și a impus interzicerea țigărilor în vestiar. După meci, eram nervos. Am intrat în vestiar și mi-am aprins o țigără pentru a mă calma. Deși m-am ascuns în duș, cineva i-a spus și a fost foarte supărat/ M-a amendat și mi-a explicat că locul meu este lângă el pe bancă. Ospina a apărat excelent și nu am mai prins echipa - Wojciech Szczesny.
Serie A

Aaron Ramsey explică de ce Cristiano Ronaldo "e unul dintre cei mai buni jucători din istorie"

12/06/2020 LA 12:10

După acest episod, Wenger l-a trimis cu titlu de împrumut pe Szczesny la Roma și apoi a ajuns la Juventus, unde...s-a lăsat de fumat.

Wojciech Szczesny

Credit imagine: Imago

Și celălalt portar al lui Juve, legendarul Buffon are o poveste similară. Pe când era la PSG, Buffon și-a aprins o țigară pe stradă în timp ce se plimba cu logodnica Ilaria D'Amico. A ieșit un mare scandal la Paris. Fostul portar din anii 80 al lui Juve, Stefano Tacconi obișnuia să fumeze în pauza meciurilor, chiar în vestiar. tacconi stătea deseori la țigară cu Platini după meciuri, iar după un succes important legedarul patron Gianni Agnelli l-a certat. Replica lui Platini a fost memorabilă

Important este să nu fumeze fundașii, eu sunt Michel Platini!

Brazilianul Socrates a adumis că iubește țigările și berea rece, în timp ce imaginea cu Johan Cruijff în vestiar în tricoul Olandei învăluit în fum a semănat a campanie publicitară.

Cruyff fumător

Credit imagine: Eurosport

Campionul mondial Barthez fuma și a crezut mulți ani că Sir Alex Ferguson nu știa, dar scoțianul avea mulți ochi în vestiar și l-a lăsat în pace. Vremurile s-au schimbat, iar Wenger l-a pedepsit aspru pe Szczesny.

E Talks - cel mai bun portar din Premier League

00:21:39

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

#DORdeSPORT Profesor, vizionar, manager, Arsene Wenger. Doi ani fără managerul francez la Arsenal

13/05/2020 LA 07:37
Premier League

Liverpool poate să doboare recordul lui Arsenal. Ce a spus Wenger de Klopp și forma "cormoranilor"

17/01/2020 LA 11:49
Subiecte asemănătoare
FotbalArsenalJuventusArsène WengerMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol