Norul de fum de țigară învăluie cantonamentul lui Juventus. Antrenorul Maurizio sarri este fumător înrăit. Sunt multe lucruri la care ar renunța, dar nu la cele 40 de țigări pe zi. Chiar și patronul Andrea Agnelli e fumător, iar portarul Wojciech Szczesny recunoaște fără menajamente că fumatul i-a încheiat cariera la Arsenal. În 2015, era titular și a făcut două gafe cu Southampton și fanii l-a taxat.
În acea perioadă, fumam mult, iar Wenger știa asta și a impus interzicerea țigărilor în vestiar. După meci, eram nervos. Am intrat în vestiar și mi-am aprins o țigără pentru a mă calma. Deși m-am ascuns în duș, cineva i-a spus și a fost foarte supărat/ M-a amendat și mi-a explicat că locul meu este lângă el pe bancă. Ospina a apărat excelent și nu am mai prins echipa - Wojciech Szczesny.
După acest episod, Wenger l-a trimis cu titlu de împrumut pe Szczesny la Roma și apoi a ajuns la Juventus, unde...s-a lăsat de fumat.
Fotbal
Arsene Wenger anunță o adevărată revoluție în fotbal! Cum se va schimba regula offside-ului
12/10/2021 LA 20:05

Wojciech Szczesny

Credit imagine: Imago

Și celălalt portar al lui Juve, legendarul Buffon are o poveste similară. Pe când era la PSG, Buffon și-a aprins o țigară pe stradă în timp ce se plimba cu logodnica Ilaria D'Amico. A ieșit un mare scandal la Paris. Fostul portar din anii 80 al lui Juve, Stefano Tacconi obișnuia să fumeze în pauza meciurilor, chiar în vestiar. tacconi stătea deseori la țigară cu Platini după meciuri, iar după un succes important legedarul patron Gianni Agnelli l-a certat. Replica lui Platini a fost memorabilă
Important este să nu fumeze fundașii, eu sunt Michel Platini!
Brazilianul Socrates a adumis că iubește țigările și berea rece, în timp ce imaginea cu Johan Cruijff în vestiar în tricoul Olandei învăluit în fum a semănat a campanie publicitară.

Cruyff fumător

Credit imagine: Eurosport

Campionul mondial Barthez fuma și a crezut mulți ani că Sir Alex Ferguson nu știa, dar scoțianul avea mulți ochi în vestiar și l-a lăsat în pace. Vremurile s-au schimbat, iar Wenger l-a pedepsit aspru pe Szczesny.

E Talks - cel mai bun portar din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Campionatul European UEFA
Euro 2020, o ediție istorică a Campionatului European! Ce recorduri au fost doborâte până acum
08/07/2021 LA 12:57