În acest moment, "diavolii" sunt echipa din Premier League cu cea mai bună serie, United nepierzând de 9 meciuri (6 victorii şi 3 egaluri). La această serie, dar mai ales la schimbarea feţei echipei a contribuit din plin transferul lui Bruno Fernandes, care nu e doar "dirijorul" echipei, dar apare foarte des şi la finalizare.
Într-un articoul intitulat "Talismanul Fernandes a transformat-o pe United atât pe teren, cât şi în afara lui", jurnaliştii de la The Independent vorbesc despre schimbările la echipă de când a venit lusitanul.
"În afară de pase şi de viziunea din joc, un lucru au observat imediat coechipierii la Bruno Fernandes: vocea lui în vestiar şi pe teren. Imediat, portughezul a devenit foarte vocal la antrenamente, arătând foarte multă personalitate. În general, jucătorii noi sunt foarte timizi la un club precum United, iar o atitudine ca a lui Bruno e foarte rară. Odată cu venirea lui în vestiar, United nu a câştigat doar din punct de vedere al încrederii, al personalităţii, ci şi al atmosferei. Bruno e vocal, dar e un jucător de grup, care ştie mereu cum să facă glume, cum să se facă plăcut. Antrenamentele lui United au devenit, în acest context, mult mai plăcute, mult mai destinse", notează The Independent.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44

Carrick, impresionat de Fernandes

Michael Carrick, fostul mijlocaş al lui United, ştie poate cel mai bine cât de important e Bruno Fernandes pentru grup şi club. Secund al lui Solskjaer, fostul internaţional englez a vorbit la superlativ de fotbalistul portughez.
Cu siguranţă că Bruno e un jucător extrem de util în acea zonă a terenului, unde United suferea. Coechipierii l-au primit bine, iar el pare că s-a adaptat şi că joacă de mult timp aici. Dar cel mai important e că echipa arată diferit din punct de vedere al spiritului, e un alt United | Michael Carrick
De la debutul său pentru United, portughezul are cele mai multe faze care se puteau transforma în gol create (10) şi cele mai mai multe şuturi spre poarta adversarilor (10). Niciun alt jucător de la United nu se poate bucura cu asemenea cifre.
În această etapă, United dispută unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului. Pe Old Trafford vine Manchester City, într-o partidă care va fi în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player duminică, de la 18:30.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Who’s better | Coutinho vs Bruno Fernandes este duelul de la mijlocul terenului din Villa-United
14/01/2022 LA 05:25