Fost fotbalist al lui Porto în perioada 2004-2009, Machado a strâns 6 selecții și la naționala lusitană. Acum, ajuns la 33 de ani, mijlocașul a acceptat provocarea numită Mumbai City, care i-a oferit un salariu extrem de motivant.
Acum, sezonul s-a încheiat, iar fotbalistul s-a întors în Portugalia, dar e extrem de îngrijorat de ce se va întâmpla în țara cu 1,3 miliarde de locuitori. Mizeria, lipsa de utilități și dotarea precară a spitalelor pot tranforma India într-o țară cu milioane de cazuri de coronavirus, crede Machado. Deocamdată autoritățile au făcut publice doar 1397 cazuri (35 de oameni au murit), însă există mult prea puține teste, astfel că situația ar putea fi deja mult mai complicată.
"În India nu va fi la fel ca în Europa, ci sigur va fi şi mai rău. în majoritatea oraşelor, pe străzi, nu există niciun fel de igienă", citat de Mundo Deportivo.
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, mulțumit cu remiza dintre Spania & Germania la Cupa Mondială: "Vom fi primii în grupă"
ACUM 7 ORE

Machado: "Ar putea fi milioane de infectați"

The Economist consideră India "una dintre cele mai murdare și poluate țări de pe glob". Inclusiv capitala New Delhi, care arată în multe locuri precum orașele din vestul Europei, are zone extrem de murdare. Într-un studiu realizat în 2018, New Delhi a fost declarată cea mai poluată capitală din lume.
Guvernul a declarat că nu există planuri de prelungire a stării de izolare, care se va încheia pe 14 aprilie, astfel că situația poate lua o turnură neplăcută. Totuși, în condițiile apariției de tot mai multe cazuri, e de așteptat ca autoritățile să ia o serie de măsuri pentru a împiedica răspândirea virusului. Întrebat care ar putea fi cel mai pesimist scenariu, Machado a dat o declarație extrem de alarmantă.
"Doamne ferește, ar putea fi un scenariu cu milioane de infectați", a mai spus mijlocașul.
Un alt fapt care se anticipează că va duce la o creștere a numărului de cazuri de COVID-19 în India e reprezentat de valul de emigranți care se întorc acasă. Mulți dintre ei au lucrat în Spania, Italia sau alte țări din vestul Europei, iar acum, rămași fără joburi, aleg să revină în țară, de teama coronavirus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
"Suntem încă în viață"! Reacțiile din tabăra Germaniei, după remiza contra Spaniei de la Mondial
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Spania - Germania 1-1 | Nemții au scos un egal pe final și au în continuare șanse la calificare
ACUM 8 ORE