Aleksandr Hleb, fostul mijlocaş al lui Arsenal, a declarat de curând că nu-i vine să creadă ce se întâmplă în Belarus, singura țară din Europa în care partidele de fotbal încă se mai desfășoară. În vârstă de 38 de ani, cel mai mare fotbalist bielorus, a declarat într-un interviu în presa din Marea Britanie că îl nemulțumește tot ce se petrece în țara lui.
Hleb a ironizat autoritățile din Belarus spunând că Messi și Ronaldo ar trebui să joace în campionatul din țara lui atâta timp cât doar acolo se mai joacă: "Acum toată lumea priveşte campionatul din Belarus, toţi ar trebui să se aşeze în faţa televizoarelor şi să-l urmărească. Atunci când NHL şi-a închis porţile, mulţi jucători de hochei au venit să joace aici. Poate că Messi şi Ronaldo ar putea face acelaşi lucru şi să vină în Belarus pentru a continua să joace fotbal. Este singurul loc din Europa în care se poate juca fotbal, iar acest lucru îi face pe suporteri fericiţi".

Situația din Belarus, critică

Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM O ORĂ
Coronavirusul a închis Champions și Europa League. Asta e bine, pentru că trebuie să faci totul ca să-l oprești. UEFA a procedat corect. Dar în Belarus nimănui nu-i pasă. E incredibil! Poate că într-o săptămână sau două se va pune stop și aici. Poate că președintele nostru așteaptă să vadă ce se întâmplă cu virusul. Toți văd ce se petrece în Italia și Spania. Nu arată deloc bine. La noi, oamenii din administrația prezidențială cred că nu e totul atât de extrem, așa cum e prezentat. O mulțime de tineri, de studenți, gândesc astfel. Eu stau acasă cu familia mea. Însă când ies, străzile și restaurantele sunt încă aglomerate | Alexander Hleb
Fostul internațional bielorus nu crede nimic din ce spune președintele țării:
Oamenii muncesc pe tractoare, nimeni nu vorbește de virus. În sate, tractorul îi însănătoșește pe toți. Câmpul îi însănătoșește pe toți. Bielorușii nu suferă de psihoza Europei de Vest | Alekandr Lukashenko
În Belarus, în acest moment sunt confirmate 81 de cazuri, dintre care 0 decese și 22 de vindecări.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Egipt s-a calificat dramatic în sferturile Cupei Africii, trecând la penalty-uri de Coasta de Fildeș
ACUM 2 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 3 ORE