”Ryan (Giggs) a fost clar când a spus că în perioada cantonamentului jucătorii ar trebui să fie concentrați doar pe fotbal”, a declarat Jonathan Ford, președintele federației galeze.
”Nu putem accepta o situație în care jucătorii își pun în pericol sănătatea și condiția fizică jucând golf. Înțeleg că unii jucători văd diferit situația. Nu te poți antrena toată ziua așa că trebuie să existe activități pentru băieți. Dar trebuie să ai grijă”, a adăugat el.
Gareth Bale a recunoscut anterior pentru Daily Mail că este ”obsedat” de golf iar recent după ce Țara Galilor s-a calificat pentru Euro 2020, Bale a sărbătorit alături de colegi cu un steag făcut de fani în care erau precizat prioritățile sale. ”Țara Galilor. Golf. Real Madrid. În această ordine”, scria pe steag, lucru ce a stârnit furia fanilor madrileni.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM O ORĂ
https://i.eurosport.com/2019/11/20/2720463.jpg
Țara Galilor va juca la Euro 2020 împotriva Turciei, Italiei și Elveției în Grupa A.
Ford a recunoscut că va fi dificil ca galezii să joace la Baku și Roma: ”În Italia și Azerbaijan va fi destul de cald așa că s-ar putea să ne stabilim baza undeva pentru a ne obișnui cu aceste temperaturi”.
Primul meci al galezilor este împotriva Elveției pe 13 iunie la Baku. Patru zile mai târziu vor juca cu Turcia la Roma iar pe 21 iunie vor încheia faza grupelor împotriva Italiei pe Stadio Olimpico.
Romanian Liga I
Încă un stadion-bijuterie în România! Când ar putea fi inaugurată noua arenă a celor de la Farul
ACUM 2 ORE
UEFA Europa Conference League
Cât a câștigat Istvan Kovacs pentru prezența în finala Conference League
ACUM 3 ORE