Bale, în vârstă de 30 de ani, a oferit o pasă de gol pentru una dintre cele două reușite ale lui Aaron Ramsey care au calificat galezii la Euro 2020 după o victorie cu 2-0 în fața Ungariei. Înainte de acest meci, fostul star al Realului, Pedja Mijatovic l-a criticat pe Bale pentru că ar acorda prioritate golfului și naționalei, în fața clubului său. Iar acest lucru a dus la crearea steagului.
”Primul lucru la care se gândește este Țara Galilor, apoi golf și abia apoi Real Madrid”, a scris Mijatovic în AS.
Bale a contribuit și el la situația tensionată după ce a declarat înainte de meciul cu Ungaria că are mai multă satisfacție jucând pentru Țara Galilor decât pentru Real.
Fotbal
Rezumatul derby-ului Man United - Arsenal! Ronaldo a fost din nou decisiv pentru "Diavoli"
ACUM 2 ORE
”Cu siguranță am mai multă satisfacție aici. Este ca și cum ai juca cu prietenii în parc, într-o duminică. Mă știu cu majoritatea de când eram laU U17. Este normal, la Țara Galilor, vorbesc propria limbă și mă simt mai confortabil. Cu siguranță sunt mai entuziasmat când joc pentru Țara Galilor. Dar nu schimbă faptul că ofer 100% pe teren oriunde joc”, a afirmat Bale.
https://i.eurosport.com/2019/11/19/2719996.jpg
Imaginile cu Bale dansând alături de colegii săi cu steagul pe care scrie ”Țara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine” nu îi va ajuta situația galezului în Spania.
Reacția fanilor madrileni a fost promptă iar majoritatea au cerut pe Twitter ca Bale să plece de la club.
”Lipsa sa de respect spune totul. E momentul să plece”, ”Adio, Gareth Bale”, ”La revedere, Bale, să vedem ce carieră o să ai”, au fost câteva din reacții.
Fotbal
Rezumatul partidei Tottenham - Brentford, câștigată de londonezi cu 2-0
ACUM 3 ORE
Bundesliga
Întorsătură de situație! Borussia Dortmund-Bayern Munchen se va juca cu spectatori
ACUM 3 ORE