Erling Haaland este unul dintre cei mai în vogă fotbaliști ai momentului. Atacantul s-a remarcat la Red Bull Salzburg și a fost transferat la începutul acestui an de Borussia Dortmund, dar tatăl său a dezvăluit că acesta ar fi putut ajunge la Juventus. Într-un interviu acordat pentru Tuttosport, Alf-Inge Haaland a mărturisit că a purtat discuții cu reprezentanții "Bătrânei Doamne" înainte ca fiul său să semneze în cele din urmă cu gruparea de pe Signal Iduna Park.
"Este adevărat. A fost o experiență minunată, am fost să privim Juventus-Inter și am fost foarte impresionat de atmosfera de pe stadionul lui Juventus.", a menționat Alf-Inge Haaland.

Ibrahimovic și Cristiano Ronaldo, idolii lui Erling Haaland

Bundesliga
Întorsătură de situație! Borussia Dortmund-Bayern Munchen se va juca cu spectatori
ACUM 6 ORE
În interviul acordat publicației italiene, tatăl starului norvegian a dezvăluit care au fost idolii fiului său în copilărie: "S-a născut atacant și a adorat întotdeauna jucători care au marcat multe goluri, dar în special doi: Zlatan Ibrahimovic și Cristiano Ronaldo. A avut și o slăbiciune pentru Mario Balotelli la Manchester City."
Alf-Inge Haaland a fost și el un fotbalist important în Premier League, unde a jucat pentru Leeds și Manchester City, dar recunoaște că fiul său este un fotbalist special, care își dorește mereu să progreseze: "Nu se mulțumește niciodată și se antrenează constant, pentru că vrea să devină cel mai bun. Este foarte concentrat și trăiește pentru fotbal. Este ușor de văzut cât de pasionat este. Când înscrie două goluri și este înlocuit, se enervează pentru că își dorea un al treilea."
În ceea ce privește viitorul lui Erling Haaland, tatăl său a menționat că acesta se simte foarte bine deocamdată la Dortmund, dar a lăsat o portiță deschisă pentru marile cluburi care îl curtează intens: "Este foarte fericit la Borussia Dortmund acum, dar Erling iubește provocările și nu poți știi niciodată ce îți rezervă viitorul în fotbal. Vom vedea!"
Momentan, Haaland este accidentat și probabil nu va reveni pe teren în 2020, dar chiar și așa, cifrele atinse de el în acest an sunt impresionante. Atacantul a marcat 33 de goluri în 32 de meciuri jucate pentru Dortmund în toate competițiile, fiind unul dintre cei mai prolifici marcatori din Europa.
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952300.jpg
Bundesliga
Dormund neagă că Haaland are clauză de reziliere! Detaliul care aruncă în aer situația norvegianului
ACUM 9 ORE
Liga
Carlo Ancelotti nici nu vrea să audă de fotbalistul care își dorește să se întoarcă la Real Madrid
ACUM 11 ORE