Erling Haaland este unul dintre cei mai în vogă fotbaliști ai momentului. Atacantul s-a remarcat la Red Bull Salzburg și a fost transferat la începutul acestui an de Borussia Dortmund, dar tatăl său a dezvăluit că acesta ar fi putut ajunge la Juventus. Într-un interviu acordat pentru Tuttosport, Alf-Inge Haaland a mărturisit că a purtat discuții cu reprezentanții "Bătrânei Doamne" înainte ca fiul său să semneze în cele din urmă cu gruparea de pe Signal Iduna Park.
"Este adevărat. A fost o experiență minunată, am fost să privim Juventus-Inter și am fost foarte impresionat de atmosfera de pe stadionul lui Juventus.", a menționat Alf-Inge Haaland.

Ibrahimovic și Cristiano Ronaldo, idolii lui Erling Haaland

Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
În interviul acordat publicației italiene, tatăl starului norvegian a dezvăluit care au fost idolii fiului său în copilărie: "S-a născut atacant și a adorat întotdeauna jucători care au marcat multe goluri, dar în special doi: Zlatan Ibrahimovic și Cristiano Ronaldo. A avut și o slăbiciune pentru Mario Balotelli la Manchester City."
Alf-Inge Haaland a fost și el un fotbalist important în Premier League, unde a jucat pentru Leeds și Manchester City, dar recunoaște că fiul său este un fotbalist special, care își dorește mereu să progreseze: "Nu se mulțumește niciodată și se antrenează constant, pentru că vrea să devină cel mai bun. Este foarte concentrat și trăiește pentru fotbal. Este ușor de văzut cât de pasionat este. Când înscrie două goluri și este înlocuit, se enervează pentru că își dorea un al treilea."
În ceea ce privește viitorul lui Erling Haaland, tatăl său a menționat că acesta se simte foarte bine deocamdată la Dortmund, dar a lăsat o portiță deschisă pentru marile cluburi care îl curtează intens: "Este foarte fericit la Borussia Dortmund acum, dar Erling iubește provocările și nu poți știi niciodată ce îți rezervă viitorul în fotbal. Vom vedea!"
Momentan, Haaland este accidentat și probabil nu va reveni pe teren în 2020, dar chiar și așa, cifrele atinse de el în acest an sunt impresionante. Atacantul a marcat 33 de goluri în 32 de meciuri jucate pentru Dortmund în toate competițiile, fiind unul dintre cei mai prolifici marcatori din Europa.
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952300.jpg
La Liga
Barca, cu ochii pe unul dintre tinerii din lotul Germaniei! Ce nu sunt dispuși să accepte catalanii
21/11/2022 LA 08:59
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27