Evoluția portarului român aflat la a doua apariție în tricoul echipei nu i-a convins pe suporterii francezi. Tătărușanu a comis mai multe greșeli în meciul cu Brest. Mai întâi, portarul a degajat într-unul dintre coechipierii săi. Apoi, Tătărușanu l-a lovit cu genunchiul în cap pe unul dintre colegii săi.
”A dovedit soliditate, dar și nonșalanță. La degajarea ratată de care Autret nu a profitat sau la ieșirea kamikaze care l-a lăsat pe Cornet la pământ. La golul pe care l-a primit Lyon, Tătărușanu nu a închis unghiul la șutul lui Grandsir”, au spus cei de la Le Dauphine.
https://i.eurosport.com/2019/11/13/2716191.jpg
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 15 MINUTE
Fanii lui Lyon l-au criticat la rândul lor pe portarul român. ”Îmi amintesc de cei care au vrut cu vehemență să îl vadă pe Tătărușanu atunci când Lopes era într-o formă slabă la începutul sezonului. Vă zic eu, Lopes, într-o formă slabă, este o variantă mult mai bună. Cu Lopes nu am fi luat niciodată gol pe final de meci”, a scris unul dintre fani.
Ciprian Tătărușanu a fost victima unui atac rasist pe Twitter, un suporter scriind: ”Merită Gulagul acest țigan”.
Olympique Lyon s-a calificat în etapa următoare a Cupei Ligii Franței, după ce a învins-o pe Brest cu scorul de 3-1.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Gafe în serie pentru Koeman: "Termenul "inventat" va intra în istorie"
ACUM 43 MINUTE
Liga
Barcelona, încă un pas greșit în La Liga! Catalanii au scos pe final o remiză contra Granadei
ACUM 8 ORE