Nici noul antrenor al lui Lyon, Rudi Garcia, nu se bazează pe român, astfel că presa franceză anunţă că despărţirea e iminentă.
Ajuns la 33 de ani, Tătăruşanu a ales în vară să meargă la fosta campioană din Franţa, după ce i s-a promis că va apăra. Portarul ajunsese la un acord verbal cu Lyon pe când conducerea voia să-l vândă pe Lopes, titularul de drept. Francezii i-au promis lui "Tătă" că acesta va pleca și că el va rămâne numărul 1 la echipă. Numai că transferul lui Lopes a căzut, iar Sylvinho l-a folosit pe portughez în toate meciurile din campionat şi din Champions League.
Rezultatele au fost slabe pentru Lyon în acest sezon, iar staff-ul tehnic a fost schimbat. Dar nici noul antrenor, Rudi Garcia, nu îi va da vreo şansă românului, chiar dacă Lopes a comis aseară o gafă uriaşă, în Liga Campionilor. În consecinţă, Tătăruşanu vrea să obţină permisiunea de a putea pleca liber în iarnă, neputând să rămână rezervă eternă, chiar dacă este vorba de un club de prim plan din fotbalul francez.
Cupa Mondială FIFA
Dacă îl enervezi pe Messi, e de rău! Anunţul făcut chiar de un coechipier din naţionala Argentinei
ACUM 3 MINUTE
"Transferul lui Tătăruşanu nu a trecut neobservat în vară, însă aproape jumătate de sezon mai târziu, românul nu a primit nicio şansă. Nu este un concurent real pentru Anthony Lopes şi abia aşteaptă data de 1 ianuarie pentru a-şi căuta un nou club", a scris Dauphine Libere.
Tătăruşanu mai are contract cu Lyon până în 2022, dar mai mult ca sigur nu va mai rămâne la Lyon, din iarnă. Dacă nu va obţine rezilierea contractului, aşa cum speră, goalkeeperul român va fi împrumutat la o altă echipă.
Fotbal
VIDEO | Stanciu a marcat un gol superb dintr-o poziție imposibilă! Gol și assist pentru român
ACUM 37 MINUTE
Romanian Liga I
Farul Constanța a făcut scorul campionatului cu FC Botoșani! Elevii lui Gică Hagi, victorie cu 8-0
ACUM O ORĂ