Ciprian Tătărușanu s-a înțeles cu AC Milan. Clubul italian va plăti celor de la Lyon, conform presei franceze, 500.000 de euro pentru portarul român, care va ajunge mâine la Milano pentru a face vizita medicală.
Decizia portarului naționalei a stârnit reacții diverse din partea suporterilor milanezi, însă este una cu care Helmuth Duckadam nu este de acord.
„Să fie sănătos! Nu mă interesează (n.r. râde). Nu am avut nimic cu el, chiar nimic... Nici bune, nici rele. Eu nu cred în acest transfer! Deci nu cred! AC Milan are portar, care greu poate fi schimbat de cineva. Eu nu cred! Dar în fine, lumea vorbește!”, a declarat Duckadam pentru Gazeta Sporturilor.
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM O ORĂ

Tătărușanu la AC Milan. Duckadam crede că Tătărușanu a luat decizia greșită

”Bine ar fi să meargă undeva să joace. Încă este util echipei naționale, a făcut partide bune. Nu avem ce să comentăm. Dar ar fi bine să și joace! Să joci de 2-3 ori pe an e cam puțin. Din fericire pentru el și din păcate pentru noi, el nu are concurență la echipa națională. Nu e cineva care să-i poată lua locul. Dacă ar avea concurență serioasă, cu siguranță ar fi avut probleme. Dar așa este titularul echipei naționale.
Fiecare se gândește la familia lui, la banii pe care îi ia. Cu siguranță putea să meargă la o echipă mai mică, pe bani mai puțini, dar unde ar fi jucat titular. Dar te gândești și la viitor. Fiecare alege în funcție de ce e mai important pentru el”, a afirmat Duckadam.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Fotbal
Edi Iordănescu, primele reacții din postura de selecționer: "Am fost susținut de americani"
ACUM 2 ORE
Fotbal
Final de sezon pentru Ianis Hagi! Mijlocașul, operat la ligamentele încrucișate
ACUM 2 ORE