Ciprian Tătărușanu s-a retras de la echipa națională României, pentru care apărat de 74 de ori în ultimii 10 ani. Unul dintre cei mai buni tricolori din această perioadă a debutat în 2010 la echipa mare a României, pe când avea aproape 25 de ani, dar fususe selectat de mai multe ori și în 2009.
După ce jucase de 13 ori pentru naționala de tineret, Răzva Lucescu a fost antrenorul care l-a introdus prima dată în poarta naționalei mari. Se întâmpla pe 17 noiembrie 2010, într-un amical Italia-România, portarul de atunci al FCSB-ului intrând la pauză în locul lui Costel Pantilimon.
De atunci, rareori s-a întâmplat ca Tătărușanu să fie scos din poarta României, pentru care a bifat în total 74 de prezențe, în 5 dintre ele purtând și banderola de căpitan.
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Nistor după remiza cu Chindia, după 2 săptămâni de pauză: "Trebuie să ne odihnim"
ACUM 6 ORE

Nu mai ”apără Tătărușanu”! Naționala și-a pierdut căpitanul

Tătărușanu a prins o perioadă mai puțin fructuoasă a echipei naționale, dar a jucat totuși la un turneu final de Campionat European, el apărând în toate cele 3 meciuri de la EURO 2016, la care România nu a trecut însă de faza grupelor.
Cu precădere în ultimii ani, Tătrușanu a fost considerat în multe meciuri ca fiind cel mai bun om din naționala României. Asta denotă evoluțiile slabe ale tricolorilor, dar în același timp și valoarea actualului portar de la AC Milan.
Cifrele lui Tătărușanu la naționala României
  • 74 de selecții (de 5 ori căpitan)
  • 33 de meciuri fără gol primit
  • 71 de goluri încasate
Fotbal
Un fan american, scos din stadion la meciul cu Iran! Motivul pentru care a fost "săltat" imediat
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Anglia și SUA își continuă aventura în Qatar! Se cunosc deja primele două optimi de la Mondial
ACUM 7 ORE