"Real Madrid are bani să-l cumpere pe Haaland în vară", spunea Mino Raiola zilele trecute, ținând cald subiectul, după ce în ultimele săptămâni, alături de tatăl atacantului, a făcut turul echipelor mari, în speranța că va obține un salariu cât mai mare pentru Erling.
Real Madrid, Barcelona și City au fost deranjate de modul în care a procedat agentul și niciuna nu mai pare în acest moment la fel de interesată de jucător, nedorind să participe la o licitație. Erling pare să fi înțeles acest lucru și le-a transmis oficialilor lui Dortmund că nu se pune problema unui transfer în vară, urmând a rămâne la formația germană încă un sezon. Informația a fost confirmată de directorul sportiv al echipei, fostul mare internațional, Sebastian Kehl.
"Vă pot spune că Erling Haaland va rămâne la Borussia Dortmund și în sezonul viitor. Erling și-a dat acordul, a acceptat. Îl văd în fiecare zi și vă pot spune că se identifică cu acest club și vrea să rămână cel puțin încă un an", a explicat Kehl pentru Sport1.
Premier League
Planul lui Manchester United în cazul în care Ronaldo pleacă în iarnă de pe Old Trafford
24/10/2022 LA 11:21
Haaland a luat această decizie și în contextul în care de anul viitor intră în vigoare o clauză de 75 de milioane de euro, conform căreia oricine achită acea sumă, îl poate transfera. Un efort financiar minim pentru un asemenea jucător, care fără doar și poate va duce la o licitație privind salariul. Plătind așa puțin pentru un fotbalist care a confirmat la cel mai înalt nivel, cluburile mari îi pot oferi salarii mult mai motivante decât acum.
10 goluri are Haaland în Champions League, în actuala stagiune, fiind golgheterul competiției. Norvegianul a înscris 37 de goluri în 38 de partide în actuala stagiune.

Haaland rămâne, Jadon Sancho pleacă

Dacă Haaalnd va rămâne încă un sezon la Dortmund, eventuala neparticipare în Champions League va duce la un recul din punct de vedere financiar. Ca atare, cealaltă mare vedetă din lot, Jadon Sancho, va fi lăsat să plece.
Celălalt director sportiv al lui Dortmund, Michael Zorc, a vorbit de curând despre posibilitatea ca englezul să părăsească echipa.
"Am avut deja un "Gentleman's agreement" cu Jadon, de anul trecut, că poate pleca în anumite condiții. A fost alături de noi de câțiva ani", a spus Zorc, lăsând de înțeles că Jadon are verde spre o mutare.
Daily Mail anunță azi că Dortmund a scăzut pretențiile la 85 de milioane de euro, după ce vara trecută a refuzat 110 milioane de euro de la United pentru atacantul de bandă dreaptă. Din câte se pare, tot "diavolii" rămân mari favoriți pentru transferul fostului jucător al lui City.
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24