Deși oficialii parizienilor au încercat pe toate căile să-l facă pe Kylian Mbappe să rămână pe Parc des Princes, se pare că francezul are viitorul stabilit la Real Madrid. În ciuda declarațiilor oficialilor lui PSG, care pun presiune constantă pe Mbappe ca el să continue la PSG, speculațiile cresc cu privire la o mutarea iminentă la Real Madrid, club care a încercat să-l transfere vara trecută.
Potrivit presei franceze, cercul apropiat al jucătorului ar fi de acord cu ultima ofertă a oficialilor lui PSG pentru Mbappe. Deși aproape toată lumea crede că Mbappe va merge la Real Madrid, presa din Franța nu vede această mutare drept o certitudine. De altfel, Le10sport asigură că cei mai apropiați oameni din cercul de anturaj al jucătorului ar încerca să-l convingă pe Mbappe să-și prelungească înțelegerea cu PSG.
CITEȘTE ȘI:
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 20 ORE

Apropiații pun presiune pe Mbappe să rămână la PSG, anunță presa franceză

Potrivit sursei citate, cea mai recentă ofertă a clubului parizian a fost pe placul apropiaților lui Mbappe. Oferta presupune un contract pe doi ani, deși Mbappe ar avea libertate totală după sezonul 2022-23 să-și decidă viitorul. Astfel, patronii lui PSG s-ar asigura că Mbappe va juca Cupa Mondială din Qatar ca jucător al echipei pariziene, un aspect extrem de important pentru patronii clubului francez, care sunt din Qatar.
În ciuda faptului că apropiații îl încurajează pe Mbappe să asculte cu atenție oferta celor de la PSG, presa din Franța subliniază faptul că jucătorul are ultimul cuvânt și deocamdată nu a făcut nicio alegere. La Real Madrid, oficialii sunt calmi și încrezători că sezonul viitor va juca la Bernabeu.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
IERI LA 17:27
Ligue 1
Mbappe și-ar putea anunța duminică viitorul! Presa franceză scrie că PSG se teme de ce e mai rău
14/05/2022 LA 10:42