Ziarul local Gaziantep Guneș a aflat că Marius Șumudică l-a impresionat pe președintele clubului în conferința de presă în care a plâns. Mehmet Buykeksi a încercat să găsească o soluție de împăcare între antrenorul care a urcat Gaziantep în lupta pentru titlu în Turcia și patronul echipei, care este și Guvernatorul orașului. Deși mai mulți fotbalilti printre care și Maxim au pledat pentru cauza lui Șumudică, Davut Gul s-a considerat jignit de declarația făcută de antrenorul român în mijlocul negocierilor pentru un nou contract.

"O voi suna pe soția mea să-mi trimită bani. Nu pot accepta un salariu cu 10 la sută mai mic, pentru că am plătit din buzunarul meu 80.000 de euro prime jucătorilor, fiind plăcerea mea. Și apoi, președintele vine și-mi spune că dacă o faci pentru jucătorii tăi, de ce nu și pentru mine? Eu așa nu pot lucra, am refuzat oferta și am plecat. Asta e recompensa pentru succesul meu? Salariul meu e, ca să se știe, de 600.000 de euro"
Fotbal
Dan Petrescu, taxat dur după ce a fost demis de la Kayserispor: "A găsit ceea ce și-a căutat"
24/02/2021 LA 15:18

Lacrimile lui Șumudică

Imediat după demitere, Șumudică a regretat și a plâns la conferința de presă de adio.

Sâmbătă, fosta echipă a lui Șumudică, Gaziantep a învins cu 2-1 pe Kayserispor, noua echipă a lui Dan Petrescu. Golul lui Maxim a urcat pe Gaziantep pe locul 3 în campionatul Turciei, la un singur punct de liderul Beșiktaș.

Turkish Süper Lig
Reacția lui Șumudică după demiterea lui Dan Petrescu de la Kayseri: "În Turcia e greu să antrenezi"
24/02/2021 LA 10:27
Fotbal
Și-a forțat Dan Petrescu plecarea? Șansa uriașă pe care o are: Neil Lennon, demis de la Celtic
24/02/2021 LA 07:33