Ziarul local Gaziantep Guneș a aflat că Marius Șumudică l-a impresionat pe președintele clubului în conferința de presă în care a plâns. Mehmet Buykeksi a încercat să găsească o soluție de împăcare între antrenorul care a urcat Gaziantep în lupta pentru titlu în Turcia și patronul echipei, care este și Guvernatorul orașului. Deși mai mulți fotbalilti printre care și Maxim au pledat pentru cauza lui Șumudică, Davut Gul s-a considerat jignit de declarația făcută de antrenorul român în mijlocul negocierilor pentru un nou contract.
"O voi suna pe soția mea să-mi trimită bani. Nu pot accepta un salariu cu 10 la sută mai mic, pentru că am plătit din buzunarul meu 80.000 de euro prime jucătorilor, fiind plăcerea mea. Și apoi, președintele vine și-mi spune că dacă o faci pentru jucătorii tăi, de ce nu și pentru mine? Eu așa nu pot lucra, am refuzat oferta și am plecat. Asta e recompensa pentru succesul meu? Salariul meu e, ca să se știe, de 600.000 de euro"

Lacrimile lui Șumudică

Romanian Liga I
Dan Petrescu a răbufnit după transferul lui Păun! "Eu nu am fost de acord cu plecările lor"
IERI LA 15:28
Imediat după demitere, Șumudică a regretat și a plâns la conferința de presă de adio.
Sâmbătă, fosta echipă a lui Șumudică, Gaziantep a învins cu 2-1 pe Kayserispor, noua echipă a lui Dan Petrescu. Golul lui Maxim a urcat pe Gaziantep pe locul 3 în campionatul Turciei, la un singur punct de liderul Beșiktaș.
Romanian Liga I
Victor Pițurcă și-a ales favorita la titlu! "Jucătorii nu sunt grozavi, dar sunt numeroși"
28/09/2022 LA 13:11
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35