Ziarul local Gaziantep Guneș a aflat că Marius Șumudică l-a impresionat pe președintele clubului în conferința de presă în care a plâns. Mehmet Buykeksi a încercat să găsească o soluție de împăcare între antrenorul care a urcat Gaziantep în lupta pentru titlu în Turcia și patronul echipei, care este și Guvernatorul orașului. Deși mai mulți fotbalilti printre care și Maxim au pledat pentru cauza lui Șumudică, Davut Gul s-a considerat jignit de declarația făcută de antrenorul român în mijlocul negocierilor pentru un nou contract.
"O voi suna pe soția mea să-mi trimită bani. Nu pot accepta un salariu cu 10 la sută mai mic, pentru că am plătit din buzunarul meu 80.000 de euro prime jucătorilor, fiind plăcerea mea. Și apoi, președintele vine și-mi spune că dacă o faci pentru jucătorii tăi, de ce nu și pentru mine? Eu așa nu pot lucra, am refuzat oferta și am plecat. Asta e recompensa pentru succesul meu? Salariul meu e, ca să se știe, de 600.000 de euro"

Lacrimile lui Șumudică

Turkish Süper Lig
Marius Șumudică, primit ca un "sultan" la Malatyaspor! Fanii turci l-au așteptat cu flori și cadouri
12/10/2021 LA 15:54
Imediat după demitere, Șumudică a regretat și a plâns la conferința de presă de adio.
Sâmbătă, fosta echipă a lui Șumudică, Gaziantep a învins cu 2-1 pe Kayserispor, noua echipă a lui Dan Petrescu. Golul lui Maxim a urcat pe Gaziantep pe locul 3 în campionatul Turciei, la un singur punct de liderul Beșiktaș.
Romanian Liga I
Prima reacție a lui Șumudică după informațiile că i-ar putea lua locul lui Mutu la FC U Craiova
04/10/2021 LA 14:13
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după meciul cu Gaz Metan! Cine sunt cei doi jucători care l-au impresionat
03/10/2021 LA 19:07